«Άγριες Μέλισσες»: Βίντεο από drone «αποκαλύπτει» το... χωριό που γυρίστηκε η σειρά!

«Άγριες Μέλισσες»: Βίντεο από drone «αποκαλύπτει» το... χωριό που γυρίστηκε η σειρά!

Δείτε πώς και πού στήθηκε το εντυπωσιακό σκηνικό της σειράς-υπερπαραγωγής του ΑΝΤ1 που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

melisses01-mesa
Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη και ακριβότερη ελληνική παραγωγή της τελευταίας δεκαετίας. Μέσα από τα σκηνικά, ο θεατής έχει την αίσθηση ότι μεταφέρεται στη δεκαετία του '50, όπου και εκτυλίσσεται η ιστορία.

Για την ακριβέστερη χρονική απεικόνιση, ωστόσο, λίγοι ξέρουν ότι, στην πραγματικότητα, χρειάστηκε να κατασκευαστεί από την αρχή μια νέα πόλη -όχι στην περιοχή του θεσσαλικού κάμπου, αλλά στο Στούντιο Κάπα στα Σπάτα.

Στο πανοραμικό βίντεο της ομάδας Up Drones... αποκαλύπτεται, σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια, η λεπτομέρεια και η «μαγεία» της σκηνογραφίας του Αντώνη Χαλκιά. Η παραγωγή έστησε σπίτια και καταστήματα μπροστά στο χωμάτινο δρόμο ενός χωριού.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα mixanitouxronou.gr ο γνωστός σκηνογράφος και ενδυματολόγος, που έχει εργαστεί σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων, είχε στήσει τα σκηνικά και στην υπέροχη σειρά «Το Νησί» του MEGA, πριν από εννέα ολόκληρα χρόνια.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από drone:

Άγριες Μέλισσες. Το σκηνικό αριστούργημα της σειράς που εχει καθηλώσει τους Έλληνες Up'ο ψηλά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης