Άγριες Μέλισσες: Ήρθαν στη ζωή μας, τους είδαμε, τους αγαπήσαμε και τους... σκότωσαν

Άγριες Μέλισσες: Ήρθαν στη ζωή μας, τους είδαμε, τους αγαπήσαμε και τους... σκότωσαν

Ποιοι είναι ο «Σέργιος» (Ανδρέας Κωνσταντίνου) και ο «Γιάννος» (Ιωάννης Αθανασόπουλος) που αποθεώθηκαν στο Twitter για το υποκριτικό τους ταλέντο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Sergios-Eleni-Giannos_Exof
Οι «Άγριες Μέλισσες» από την προηγούμενη Κυριακή που έκαναν πρεμιέρα μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1 εισέβαλαν στα σπίτια των τηλεθεατών με... άγριες διαθέσεις και δυνατά... τσιμπήματα τηλεθέασης. Καμία σειρά των άλλων καναλιών που βρίσκεται απέναντί τους δεν είναι ικανή για να εκθρονίσει τις «Άγριες Μέλισσες» από την κορυφή των πινάκων της Nielsen.

Η σειρά εποχής που διαδραματίζεται στον Θεσσαλικό κάμπο το 1958 έχει όλα εκείνα τα συστατικά για να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που, αν κρίνουμε από τα σχόλια στο Twitter, οι χρήστες κάνουν λόγο για μια σειρά που έχει αισθητική, ποιότητα και κυρίως ηθοποιούς που το υποκριτικό τους ταλέντο περισσεύει.

Όμως η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη μόλις στα πρώτα πέντε επεισόδια έχει... πεθάνει δύο πολύ ταλαντούχους ηθοποιούς. Ο «Σέργιος» (Ανδρέας Κωνσταντίνου) και ο «Γιάννος» (Ιωάννης Αθανασόπουλος) ήρθαν στη ζωή μας, τους είδαμε (για πολύ λίγο), τους αγαπήσαμε για το υποκριτικό τους ταλέντο και τους... σκότωσαν.


ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 - ΣΕΡΓΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΔΡΟΣΩ! ΟΙ 3 ΑΔΕΛΦΕΣ ΟΡΜΑΝΕ+ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ


Κλείσιμο
Sergios
Sergios1
Sergios2


Χαμός για τον «Σέργιο» και τον «Γιάννο» που έφυγαν... νωρίς
Στο Twitter έγινε χαμός καθώς πολλοί είναι οι χρήστες εκείνοι που σημειώνουν πως η σειρά έχασε δυο πολύ δυνατά ονόματα.

Ποιος είναι ο Σέργιος ή κατά κόσμον Ανδρέας Κωνσταντίνου 
Ο Σέργιος ή κατά κόσμον Ανδρέας Κωνσταντίνου με το καλημέρα κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο ηθοποιός κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα και έκανε τους χρήστες του Twitter να παραληρούν για εκείνον. Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου γεννήθηκε το 1982 στο Τύμπιγκεν και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει πτυχίο κοινωνικού λειτουργού, ενώ έχει σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Μικρά Αγγλία», «Ουζερί Τσιτσάνης» και «Το τελευταίο σημείωμα», για την οποία κέρδισε στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου.

Sergios3
Sergios4
Sergios5


Τι έχει πει για τις γυναίκες αλλά τις συνεργασίες που θα ήθελε κάνει
Σε μια από τις λιγοστές του συνεντεύξεις ο Ανδρέας Κωνσταντίνου είχε μιλήσει για το πώς βλέπει τις γυναίκες αλλά με ποιος θα ήθελε να συνεργαστεί.

Για τις γυναίκες...
«Είμαι λίγο σεξιστής πρέπει να το ομολογήσω. Βασικά κοροϊδεύω τις φίλες μου τις φεμινίστριες γιατί δεν πιστεύω στον φεμινισμό. Τώρα πια δεν έχει νόημα. Δε μπορώ να το αντιληφθώ. Θεωρώ πως ήταν πάρα πολύ σημαντικός ιστορικά και το πόσα πράγματα κατακτήθηκαν χάρη σ' αυτόν, αλλά αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ από τον φεμινισμό θεωρώ πως δεν έχει κάποιο νόημα πια. Το θέμα είναι να αντιληφθεί ο καθένας τον ρόλο του. Η γυναίκα και ο άντρας είναι δυο ρόλοι ίσοι αλληλοσυμπληρούμενοι στην κοινωνία. Άλλα πράγματα μπορεί να κάνει η γυναίκα καλύτερα και πιο σωστά, άλλα ο άντρας, και δεν ξέρω πού ακριβώς χωράει ο φεμινισμός. Πιστεύω πως οι γυναίκες κινούν τα νήματα παγκοσμίως. Απλά οι άντρες είμαστε λίγο πιο κομπλεξικοί και ''ούγκα μπούγκα'' και πιο αδύναμοι από τη φύση μας. Η γυναίκα είναι πιο πλήρης οργανισμός, είναι πιο δυνατή, ξεπερνά τις δυσκολίες πιο εύκολα, είναι πιο υγιής. Θεωρώ ότι με τον τρόπο της, άσχετα με το τι φαίνεται, κάπως ορίζει τα πράγματα. Μπορεί να τα βλέπω και πολύ ρομαντικά στο μυαλό μου, αλλά δε θεωρώ ότι το θέμα του φεμινισμού τίθεται τόσο έντονα σαν επιτακτική ανάγκη όσο παλιότερα. Βέβαια δε μιλάμε για ακραίες καταστάσεις όπως στην Αφρική ή τα ισλαμικά κράτη, εκεί προφανώς και είναι. Τι βρίσκω γοητευτικό σε μια γυναίκα; Το πώς διαχειρίζεται αυτό που φέρει, είτε είναι ένα πράγμα ουσίας μέσα της, η ψυχή της, το μυαλό της, είτε πώς είναι εξωτερικά, είτε και τα δύο. Αυτό είναι το πιο βασικό. Από 'κει και πέρα μπορώ να γοητευθώ από πολλά πράγματα, από πράγματα που δε θα πήγαινε σίγουρα πολλών φίλων μου το μυαλό. Μια φωνή, ένα βλέμμα, ή ένας τρόπος γέλιου, οτιδήποτε. Μια τυχαία στιγμή».

Sergios6
Sergios7
Sergios-Eleni


Για τις συνεργασίες...
Ο ίδιος, όπως λέει, δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση. Του έχουν γίνει πολλές προτάσεις, αλλά δεν τον έχει γοητεύσει τίποτα. Του είχαν προτείνει και έναν ρόλο στο «Νησί», αλλά τελικά αποφάσισε να μην το κάνει. Θα ήθελε να παίξει σε μια ταινία του Tarantino, του Γιώργου Λάνθιμου ή του Οικονομίδη, του Γιάνναρη, του Θανάση Τότσικα γιατί απλά τους γουστάρει...


Οι χρήστες στο Twitter έγραψαν για εκείνον
Ποιος είναι ο Γιάννος ή κατά κόσμον Ιωάννης Αθανασόπουλος
Ο Ιωάννης Αθασόπουλος, ο ταλαντούχος ηθοποιός που υποδύεται τον Γιάννο, «βγαίνει» από τη σειρά πολύ γρήγορα. Ο ρόλος του αγαπήθηκε πολύ και το Twitter τον αποθεώνει με τους χρήστες να ρίχνουν τα βέλη τους στην παραγωγή λέγοντας πως δεν έπρεπε να αποχωρήσει τόσο γρήγορα.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος υποδύθηκε τον «Γιάννο», ερμήνευσε εξαιρετικά τον ρόλο του «διαταραγμένου ψυχικά» ανθρώπου που ζει τη δεκαετία του ’50 σε μια κλειστή κοινωνία. Ο ίδιος φαίνεται να έχει μελετήσει πάρα πολύ καλά τις εκφράσεις του προσώπου του, την ομιλία και τις κινήσεις του αποτυπώνοντας με μοναδικό τρόπο τον ψυχισμό του «Γιάννου» που τρέφει αισθήματα για τη μικρότερη αδερφή Σταμίρη, τη Δρόσω.

Όσον αφορά τον ηθοποιό εκτός της σειράς, ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Ίασμος. Έχει πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και έχει κερδίσει βραβείο Queer theater awards Τrans Ορατότητα για τον ρόλο του στην παράσταση «Το κάλεσμα της Λορίν».

Γιατί του αρέσει περισσότερο το θέατρο
Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος έχει ασχοληθεί περισσότερο με το θέατρο και εξηγεί γιατί το επιλέγει: «Το θέατρο για μένα είναι μία μορφή ψυχανάλυσης, που με ωθεί να τεστάρω τα όριά μου κάθε φορά και με βοηθάει να καταπολεμήσω την ανασφάλειά μου. Με κάνει να πατάω πιο σταθερά στα πόδια μου, να εξελίσσομαι και να εκφράζομαι καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς το θέατρο στην ζωή μου. Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου από όταν ήμουν μικρό παιδάκι και πάντα ήμουν ενεργό μέλος στην θεατρική ομάδα, τόσο του σχολείου όσο και του πανεπιστημίου. Αποφοιτώντας από το πανεπιστήμιο, ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το θέατρο και είμαι χαρούμενος με αυτή την απόφασή μου».

Χαρακτηριστικά είναι μερικά από τα διθυραμβικά tweets
O ηθοποιός από την πλευρά του ευχαρίστησε με ένα tweet τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε.
Δείτε καρέ καρέ τις τελευταίες στιγμές του Γιάννου

Giannos9
Giannos10


Giannos6
Giannos7
Giannos8


Giannos3
Giannos4
Giannos5


Giannos
Giannos1
Giannos2
Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας

Άγριες Μέλισσες - Δευτέρα 07/10
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης