Υπόθεση Μποτρίνι: Προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες του σπουδαστή

Υπόθεση Μποτρίνι: Προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες του σπουδαστή

Θα κληθούν για καταθέσεις όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση

botrini
Η Εισαγγελία Κέρκυρας διέταξε προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες του 19χρονου σπουδαστή ότι υπέστη εγκαύματα σε εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στο νησί.  Η έρευνα από την Εισαγγελία Κέρκυρας διατάχθηκε για σωρεία σοβαρών αδικημάτων όπως επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Τις επόμενες μέρες θα κληθούν για καταθέσεις όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. 

Το χρονικό της υπόθεσης
Ο νεαρός σπουδαστής είχε καταγγείλει στα τέλη Ιουλίου ότι είχε υποστεί εγκαύματα από καυτό λάδι και λεκτική βία από τον υπεύθυνο του μαγαζιού, στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα. Ακολούθησε η ιατροδικαστική έκθεση που πιστοποίησε βλάβες στα χέρια του σπουδαστή αλλά δε διευκρίνιζε από πού προήλθαν. Η εισαγγελία είχε στα χέρια της και μια δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση, αυτή του τεχνικού συμβούλου του 19χρονου, η οποία έδειχνε εγκαύματα 2ου βαθμού και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε άτομο, το οποίο ήταν ευάλωτο.

Την έρευνα θα κάνει η αστυνομία του νησιού και στο τέλος η Εισαγγελέας θα αποφανθεί αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη ή όχι. Η μήνυση που έχει υποβάλει ο 19χρονος στρέφεται σε τρία  άτομα, ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος του μαγαζιού. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Star επικοινώνησε με τον γνωστό σεφ, ο οποίος βρίσκεται εκτός Ελλάδας, ο οποίος όμως δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι. Είχε δηλώσει όμως στο παρελθόν ότι δεν ισχύουν οι καταγγελίες του νεαρού σπουδαστή.

Κέρκυρα:  Τα εγκαύματα με πυρακτωμένη σπάτουλα και καυτό λάδι – Η απάντηση Μποτρίνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης