Χθες βράδυ ήταν η πρεμιέρα του The Voice Greece στον ΣΚΑΪ και η πρώτη φορά της Χριστίνας Μπόμπα σε ρόλο παρουσιάστριας. Τα σχόλια στο twitter μπορεί να μην ήταν και τόσο κολακευτικά, η στήριξη όμως του συζύγου της Σάκη Τανιμανίδη ήταν μεγάλη, όπως και ο ενθουσιασμός του καθώς την παρακολουθούσε από την οθόνη του σπιτιού τους.
Στην παρέα του ήταν και ο Γιώργος Λιανός που έβλεπε ως τηλεθεατής τη μαγνητοσκοπημένη πρώτη μετάδοση του μουσικού talent show.
Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε stories στο instagram, δηλώνοντας περήφανος για τις τηλεοπτικές επιδόσεις της συζύγου του.
Την ίδια ώρα, μέσω instagram, η Χριστίνα Μπόμπα ενημέρωνε ότι βρίσκεται σε ένα αεροδρόμιο «κάπου στην Αφρική» περιμένοντας την επόμενη πτήση της.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.