Νίκος Μουτσινάς: Έπεσε το ρεύμα στην πρεμιέρα του

Νίκος Μουτσινάς: Έπεσε το ρεύμα στην πρεμιέρα του

Σήμερα ξεκίνησε στον ΣΚΑΊ, τη νέα του ζωντανή καθημερινή εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» με πολύ κέφι, πειράγματα και ένα παρ' ολίγον black out στο πλατό

nikos_moutsinas

Ο Νίκος Μουτσινάς  ο οποίος αποδέχθηκε το καλοκαίρι την πρόταση από το κανάλι του Φαλήρου, επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες έχοντας στο πλευρό του και φέτος τη Ματίνα Νικολάου  και το συγκρόμητα Alcatrash. «Καλησπέρα, καλό μεσημεράκι σε όλους! Είμαστε εδώ… “για την παρέα”, είμαστε εδώ στον ΣΚΑΙ. Πρεμιέρα, πρώτη μέρα, τα πράγματα είναι περίεργα. Εγώ, μόνος μου εδώ πέρα, τι να ερχόμουν να κάνω; Δεν είχα κανέναν λόγο. Αυτή η κοπέλα έχει γίνει η σκιά μου, έχει γίνει καρφίτσα πάνω μου» είπε ο Νίκος Μουτσινάς και υποδέχθηκε στο πλατό την ανανεωμένη Βάνια.

Καλό μεσημεράκι: Η πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά





Λίγη ώρα αργότερα, ο παρουσιαστής είχε ξεκινήσει να σχολιάζει τα αποσπάσματα της «Χρυσής Τηλεόρασης», όταν η Βάνια με ορισμένες από τις παίκτριες του περυσινού GNTM εισέβαλαν στο πλατό. Τότε ήταν  που έπεσε η τάση του  ρεύματος,  τα videowalls  έσβησαν και ο Νίκος Μουτσινάς αναρωτιόταν ζωντανά αν εξακολουθούσαν να είναι on air. Το τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και συνέχισαν κανονικά τη ροή της εκπομπής.

Έπεσε το ρεύμα στην πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης