Ειρήνη Καζαριάν: Ο Ίψεν, ο ρόλος που δεν θυμόταν και η απάντηση στους επικριτές της

Ειρήνη Καζαριάν: Ο Ίψεν, ο ρόλος που δεν θυμόταν και η απάντηση στους επικριτές της

«Σας προσκαλώ όλους να με ακολουθήσετε στο νέο μου ταξίδι», με αυτά τα λόγια η νικήτρια του GNTM έκανε γνωστό το ντεμπούτο της στην υποκριτική 

kaz_2
Η νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν, θα δοκιμάσει την τύχη της στο θέατρο και μάλιστα με... Ίψεν καθώς δέχτηκε την πρόταση του σκηνοθέτη Νικόλα Ανδρουλάκη και θα παίξει στην θεατρική παράσταση «Κούκλες» που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Όμως ποιο ρόλο θα ενσαρκώσει στο θέατρο η Ειρήνη Καζαριάν; Αυτό το ερώτημα δεν απαντήθηκε ποτέ γιατί όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το νεαρό μοντέλο, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους δεν θυμόταν το όνομα του ρόλου της. Επίσης, η αντίδραση της εμοιαζε σαν να... τρολάρει τους δημοσιογράφους αφού επαναλάμβανε όσα τις έλεγαν.





Αντιδράσεις από Γιώργο Λιάγκα και Γιάννη Μπέζο


Το εν λόγω απόσπασμα σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας που ξέσπασε κατά της Καζαριάν. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή. Αυτό το κορίτσι, κατ’ αρχήν, δεν είναι όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα δεν είναι όμορφη. Το παιδί αυτό σου λέει ότι δεν είναι ανάγκη να σπουδάσω για να κάνω κάτι. Ζούμε, λέει, σε άλλη κοινωνία, σε σύγχρονη κοινωνία. Το μήνυμα που περνάει είναι ότι στη σύγχρονη κοινωνία, αν περάσεις από ένα ριάλιτι είτε λέγεσαι Ντάνος είτε Καζαριάν, μπορείς να γίνεις ηθοποιός, παρουσιαστής», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.


Δείτε το σχολιασμό του Γιώργου Λιάγκα:






Ο Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στη Φαίη Σκόρδα και ρωτήθηκε σχετικά με τη νέα καριέρα της Καζαριάν. Όπως είπε, δεν γνώριζε για τη θεατρική παράσταση που θα παίξει, όμως εξήγησε: «Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι, την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν»!

Όσο για το αν είναι σωστή η απόψη της περί σπουδών, είπε: «Θα μπορούσε να μην είναι προϋπόθεση οι σπουδές;», ρώτησε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά και ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό. Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μία σχολή 3 χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί».


Η Ειρήνη Καζαριάν συνεχίζει απτόητη τις πρόβες της 


Κλείσιμο
Η Ειρήνη Καζαριάν, τον Αύγουστο έκανε την ανακοίνωση για τα πρώτα της θεατρικά βήματα μέσω Instagram. Βασισμένες στο «Κουκλόσπιτο» του Χένρικ Ίψεν οι «Κούκλες» του Νικόλα Ανδρουλάκη ανεβαίνουν για δεύτερη χρονιά στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. «Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως θα είμαι μέρος αυτής της εξαιρετικής παράστασης με σκηνοθεσία του @the_real_nickandrou, και σας προσκαλώ όλους να με ακολουθήσετε στο νέο μου ταξίδι...», είχε γράψει στην ανάρτησή της. Σήμερα, συνεχίζει κανονικά τις πολύωρες πρόβες της στο Δημοτικό Θέατρο και φαίνεται να κλέινει τα αυτιά της ΄σε όσους κρίνουν αρνητικά την πρώτη της προσπάθεια στο θεατρικό σανίδι. 

Δείτε παρακάτω εικόνες από τις πρόβες αλλά και την ανάρτησή της: 




201909181240270_7703_IRINI_KAZARIAN_1792019
201909181247450_7746_IRINI_KAZARIAN_1792019




Η απάντηση του μοντέλου

Η Ειρήνη Καζαριάν στην σκληρή κριτική που δέχτηκε απάντησε μέσω των instastories με μία φράση του Anthony Hopkins, η οποία λέει: «Δεν είναι δουλειά μου να με νοιάζει τι λέει και τι σκέφτεται ο κόσμος για μένα. Είμαι ό,τι είμαι και κάνω ό,τι κάνω. Δεν περιμένω τίποτα και δέχομαι τα πάντα».

kazarian-hopkins-instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης