Συγκλονισμένος από τον αιφνίδιο θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα είναι ο Γιώργος Νταλάρας. Τους δυο καλλιτέχνες τους συνέδεε βαθιά φιλία και είχαν συνεργαστεί πολλές φορές μαζί. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 όπου περιέγραψε πώς ήταν ο τραγουδοποιός σαν άνθρωπος.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι δύσκολο να μιλάει κάποιος όταν του τυχαίνει μία σκληρή απώλεια σαν κι αυτή! Ο Λαυρέντης έφυγε νωρίς, κάνεις δεν το περίμενε! Η θλίψη είναι μεγάλη. Αυτή η χρόνια ήταν δυσάρεστη, ήταν μια άσχημη χρόνια! Ο Λαυρέντης είναι ένα παιδί που ήρθε πολύ νωρίς στο σπίτι, χτύπησε την πόρτα, άνοιξα και είδα έναν άγνωστο παλικάρι, ο οποίος είχε μια φλόγα στα ματιά του. Ο Λαυρέντης ήταν πολύ ευαίσθητος και πολύ τρυφερός. Ήταν ένας άνθρωπος της κοινωνίας και υπεραγαπούσε το λαϊκό τραγούδι. Είχε καρδιά αγγέλου και ψυχή μωρού παιδιού. Κάνεις δεν θα ξεχάσει τον Λαυρέντη».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους