Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Γείτονας περιγράφει τις τελευταίες στιγμές

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Γείτονας περιγράφει τις τελευταίες στιγμές

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των γειτόνων και της κόρης του να τον σώσουν

Lavrentis_Maxairitsas
Τα τελευταία λεπτά πριν επιβεβαιωθεί ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα περιέγραψε γείτονας στο Πτελέο Μαγνησίας. «Άκουσα μια φωνή γυναικεία να λέει “βοήθεια βοήθεια σώστε με”. Πετάχτηκα με τη γυναίκα μου. Μόλις βγήκα από την πόρτα τη βρήκα στον δρόμο. Της λέω «τι έγινε;». Μου λέει “ο πατέρας μου δεν είναι καλά”.

Μπαίνουμε μέσα στο σπίτι. Μετά από λίγο βλέπω το κορίτσι να κάνει τεχνητές αναπνοές. Έκανα και εγώ. Ήρθε και η γειτόνισσα. Προσπαθήσαμε όλοι, αλλά μάλλον ο άνθρωπος πρέπει να είχε φύγει», δήλωσε ο γείτονας στον ΑΝΤ1. «Ερχόταν τακτικά εδώ, τον βλέπαμε», σημείωσε, ενώ συμπλήρωσε: «Το ασθενοφόρο ήρθε κατευθείαν. Έκανε τα απαραίτητα και αμέσως μετά τον πήρανε».

Ο καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή στο εξοχικό του τα ξημερώματα της Δευτέρας (09.09.2019) προδομένος από την καρδιά του. Τον τραγουδοποιό βρήκε νεκρό η κόρη του που ειδοποίησε στις 4:30 το ΕΚΑΒ. Εστάλη κινητή μονάδα με γιατρό, ο οποίος ουσιαστικά διαπίστωσε ότι ο τραγουδοποιός ήταν ήδη νεκρός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση bypass.

Η καταγγελία της  ΠΟΕΔΗΝ
Ωστόσο χτες η ΠΟΕΔΗΝ προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία σχετικά με το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αφήνοντας αιχμές ότι άργησε να πάει το ασθενοφόρο στο σπίτι του.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της σημειώνει, μεταξύ άλλων: «Εάν υπήρχε ασθενοφόρο στο ΚΥ Αλμυρού θα έφτανε στο περιστατικό σε πολύ λιγότερο χρόνο και θα υπήρχαν ελπίδες για την ζωή του ασθενούς που τυγχάνει να ήταν γνωστός καλλιτέχνης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης