Σκάρλετ Γιόχανσον: Πιστεύω ότι ο Γούντι Άλεν δεν κακοποίησε την υιοθετημένη κόρη του

Σκάρλετ Γιόχανσον: Πιστεύω ότι ο Γούντι Άλεν δεν κακοποίησε την υιοθετημένη κόρη του

«Έχω συζητήσει πολύ μαζί του για το θέμα αυτό (σ.σ. τις κατηγορίες κακοποίησης). Ήμουν πολύ ευθύς απέναντί του και το ίδιο ήταν και αυτός. Διατηρεί τη θέση του ότι είναι αθώος και τον πιστεύω» δήλωσε η διάσημη ηθοποιός

scarlet-alen
Αναφανδόν υπέρ του Γούντι Άλεν μετά τις κατηγορίες για κακοποίηση που εξαπέλυσε σε βάρος του η υιοθετημένη κόρη του Ντίλαν Φάροου, τάχθηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Σε συνέντευξή της στο Holywood Reporter η ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη της για τον διάσημο σκηνοθέτη αλλά και την πίστη της στην αθωότητά του.

«Τον αγαπώ τον Γούντι. Τον πιστεύω και θα συνεργαζόμουν μαζί του οποιαδήποτε στιγμή» δήλωσε η Γιόχανσον η οποία έχει συνεργαστεί τρεις φορές με τον Γούντι Άλεν στις ταινίες Match Point, Scoop και Vicky Cristina Barcelona.

«Έχω συζητήσει πολύ μαζί του για το θέμα αυτό (σ.σ. τις κατηγορίες κακοποίησης). Ήμουν πολύ ευθύς απέναντί του και το ίδιο ήταν και αυτός. Διατηρεί τη θέση του ότι είναι αθώος και τον πιστεύω» πρόσθεσε η Γιόχανσον.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν γίνει δύο έρευνες σε βάρος του Άλεν χωρίς να έχει απαγγελθεία, τελικά, καμία κατηγορία σε βάρος του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης