Ρωσική «εισβολή» τρολ στο Instagram της Lady Gaga - Της ζητούν να «επιστρέψει» τον Μπράντλεϊ στην Ιρίνα

Ρωσική «εισβολή» τρολ στο Instagram της Lady Gaga - Της ζητούν να «επιστρέψει» τον Μπράντλεϊ στην Ιρίνα

Φαν της Ιρίνα Σάικ, τρολ και απλοί ρωσόφωνοι χρήστες συμμετέχουν στη νέα «μόδα» του σχολιασμού σε κυριλλικό αλφάβητο

gaga01
Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα στο Instagram της Lady Gaga, με τις ενότητες των σχολίων στις αναρτήσεις της να έχουν πλημμυρίσει από μηνύματα σε κυριλλικό αλφάβητο.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες, όταν φαν της Ιρίνα Σάικ αποφάσισαν να επισκεφθούν την σελίδα της ποπ σταρ και να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για τον υποτιθέμενο ρόλο που έπαιξε η Lady Gaga στον πρόσφατο χωρισμό του εντυπωσιακού μοντέλου από τη Ρωσία από τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Όπως φαίνεται, οι φήμες περί ειδυλλίου της τραγουδίστριας με τον γοητευτικό σταρ του Χόλιγουντ στα παρασκήνια του «A Star is Born», παρότι ανεπιβεβαίωτες, έχουν επηρεάσει αρκετούς συμπατριώτες της Σάικ, που θέλησαν να στείλουν ένα οργισμένο μήνυμα στην «αντροχωρίστρα» Gaga, και μάλιστα στη γλώσσα τους.


«Είναι αλήθεια ότι έχεις ήδη μεταφέρει τα πράγματά σου στο σπίτι του Κούπερ; Αν ισχύει αυτό τότε είσαι #nastyGaga», έγραφε μια χρήστης, με μια άλλη να σχολιάζει ότι «έκλεψε τον άνδρα μιας άλλης γυναίκας σαν να ήταν το αμάξι της». Πολλοί από τους σχολιαστές έσπευσαν να συγκρίνουν την εξωτερική εμφάνιση των δύο γυναικών, «θάβοντας» την Gaga κάτω από τις φωτογραφίες της και επισημαίνοντάς της ότι δεν «πιάνει μία» μπροστά στη συμπατριώτισσά τους. 

lady-3


Αν και τα συγκεκριμένα σχόλια ήταν ομολογουμένως πολλά, το αρχικό «κύμα διαμαρτυρίας» γιγαντώθηκε και έγινε «χείμαρρος», όταν τρολ πήραν είδηση τι συνέβαινε και αποφάσισαν να συνεισφέρουν με τα δικά τους μηνύματα. Εκατοντάδες χρήστες έσπευσαν να βάλουν το δικό τους «λιθαράκι» στη ρωσική «εισβολή», με σχόλια επί παντός επιστητού, και όχι μόνο για τον χωρισμό Σάικ-Κούπερ.

Κλείσιμο
lady-2


Σύμφωνα με την Daily Mail, πλέον ρωσικά τρολ ποστάρουν το ένα σχόλιο μετά το άλλο, με παράπονα γιατί η Lady Gaga δεν έχει φωτογραφίες με αρκούδες στο Instagram της και γιατί η μουσική της κόβει την όρεξη για... βότκα!

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η Lady Gaga έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει, αφού δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση. Πάντως, ακόμα κι αν αποφασίσει να ασχοληθεί με την «ρωσική επίθεση», το σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια κι ένα καλό λεξικό, αν θέλει να καταλάβει έστω κι ένα μικρό μέρος απ' όσα της... σέρνουν.

lady


Δείτε βίντεο: Ρωσική «εισβολή» τρολ στο Instagram της Lady Gaga - Της ζητούν να «επιστρέψει» τον Μπράντλεϊ στην Ιρίνα
Ρωσική «εισβολή» τρολ στο Instagram της Lady Gaga
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης