Στο κρεβάτι με τον Ροναλντίνιο: «Πιπεράτες» αποκαλύψεις για την ζωή του Βραζιλιάνου άσου με δύο γυναίκες!

Στο κρεβάτι με τον Ροναλντίνιο: «Πιπεράτες» αποκαλύψεις για την ζωή του Βραζιλιάνου άσου με δύο γυναίκες!

Η μία εκ των δύο τον εγκατέλειψε και αξιώνει σημαντικό ποσό από την περιουσία του πάλαι ποτέ Βραζιλιάνου «μάγου» της μπάλας - Η μητέρα της και... παρ' ολίγον πεθερά του αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ζωή του άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας με την Πρισίλα Κοέλιο και την Μπεατρίς Σόουζα

ronaldinho-0

Εντός γηπέδων, τον «λατρέψαμε» για τις αστείρευτες εμπνεύσεις του και το τεράστιο χαμόγελο, με το οποίο... συνόδευε τα γκολ και τις «μαγικές» του ντρίμπλες. Εκτός αυτών, ο Ροναλντίνιο -περί ου ο λόγος- μπορεί να μεγάλωσε, αλλά κατά βάθος παραμένει ένα... παιδί. Ένα... μεγάλο, βεβαίως, παιδί, με αδυναμία όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στις ωραίες γυναίκες.

Όπως είχε γίνει γνωστό στο πρόσφατο παρελθόν, το πρώην αστέρι της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας συζούσε στην έπαυλή του των 5,5 εκατ. ευρώ στο Ρίο ντε Τζανέιρο με δύο «αρραβωνιαστικές», την Πρισίλα Κοέλιο και την Μπεατρίς Σόουζα, σε μια «ανοικτή» σχέση, ενώ πέρυσι φούντωσαν οι φήμες ότι ετοιμαζόταν να τις παντρευτεί ταυτόχρονα!

ronaldinho-1


Μετά τον σάλο, ο Ροναλντίνιο διέψευσε την «είδηση», ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο χώρισε και από την Πρισίλα, που κατέθεσε αγωγή εναντίον του, διεκδικώντας μερίδιο από την περιουσία των περίπου 80 εκατ. ευρώ του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, επιβεβαιώνοντας ότι διατηρούσε σχέση με τον Βραζιλιάνο σταρ και ένα «τρίτο άτομο».

Λεπτομέρειες για την... φύση της ιδιάζουσας σχέσης του Ροναλντίνιο με τις δύο κοπέλες δεν είχαν διαρρεύσει έως τώρα στον Τύπο, αλλά, επτά μήνες μετά τον χωρισμό της κόρης της, η μητέρα της Πρισίλα αποφάσισε να προβεί σε αποκαλύψεις. Όπως λέει η Μαρία Αλντενίτσε ντος Σάντος, η κόρη της ήταν που γνώρισε στον Ροναλντίνιο την «κολλητή» της, Μπεατρίς. Στην αρχή αρνιόταν να πιστέψει ότι η κόρη της δέχθηκε να μοιράζεται τον αγαπημένο της με μια άλλη γυναίκα.

ronaldinho-2



«Κόντεψα να πάθω συγκοπή, όταν μου τηλεφώνησαν και μου το είπαν. Ήμουν οργισμένη, επειδή ο Ροναλντίνιο είχε υποσχεθεί να αγαπά και να φροντίζει την κόρη μου και μετά πρόσθεσε άλλη μια γυναίκα στη σχέση τους. Ήταν ντροπή για την οικογένειά μου. Δεν σκέφθηκε το σκάνδαλο που θα προκαλούσε, αλλά μόνον τον εαυτό του. Η ανατροφή της Πρισίλα δεν της επέτρεπε κάτι τέτοιο, το αποδέχθηκε μόνο επειδή τον αγαπούσε πολύ» λέει.

Όπως αποκαλύπτει, ο Ροναλντίνο φερόταν και στις δύο ερωμένες του με τον ίδιο τρόπο, μέχρι και τα δώρα που τους αγόραζε και τα μέρη που τις πήγαινε: «Είχε μία κρεβατοκάμαρα για εκείνον και την Πρισίλα και άλλη μία για εκείνον και την Μπεατρίς. Ποτέ δεν πήγαιναν μαζί στο ίδιο κρεβάτι. Τη μια μέρα την αφιέρωνε στην Πρισίλα και την επόμενη στη Μπεατρίς. Τους έδινε το ίδιο ποσό χρημάτων κάθε μήνα για να ξοδεύουν και ακριβώς τα ίδια δώρα. Μια φορά τους έδωσε από ένα ρολόι Rolex. Όποτε ταξίδευε, τις έπαιρνε και τις δύο μαζί του. Η Πρισίλα συχνά μου έκανε βιντεοκλήσεις από τα διάφορα σημεία του πλανήτη όπου βρισκόταν για να μου δείξει την πολυτελή ζωή που απολάμβαναν μαζί του. Όποτε με καλούσε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, η Μπεατρίς ήταν παρούσα. Ήταν όλο γέλια και χαμόγελα. Επέμεναν ότι ήταν ευτυχισμένες κι ότι ήταν μια σχέση αλληλοσεβασμού κι έτσι άρχισα να σκέφτομαι: "Άμα είναι ευτυχισμένη μ’ αυτή την κατάσταση, ίσως να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα"».

ronaldinho-3
Κλείσιμο

Η Πρισίλα, οργανώτρια εκδηλώσεων στο επάγγελμα, γνώρισε τον Ροναλντίνιο στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Μπέλο Οριζόντε της νοτιοανατολικη Βραζιλίας. «Όταν μας είπε ότι βγαίνει ραντεβού με τον Ροναλντίνιο πάθαμε σοκ» θυμάται η μητέρα της. «Δεν το θέλαμε, γιατί ήταν γνωστό ότι ήταν λάτρης του ποδόγυρου. Η Πρισίλα μας είπε ότι εκείνος της υποσχέθηκε πως θα αλλάξει. Μας κάλεσε στο σπίτι του, ζήτησε την άδειά μας για να βγαίνει με την κόρη μας και υποσχέθηκε να της φέρεται σαν να είναι πριγκίπισσα. Άρχισε, μάλιστα να με αποκαλεί "πεθερά"».

Το 2015, όταν ο Ροναλντίνιο πήρε μεταγραφή στη Φλουμινένσε, η Πρισίλα τον ακολούθησε στο Ρίο, παρατώντας τη δουλειά που είχε βρει πρόσφατα στη Google. Ο Ροναλντίνιο έπαιξε μόλις εννιά αγώνες και μετά από δύο μήνες αποχώρησε.

ronaldinho-4



Τέσσερα χρόνια αφότου ξεκίνησαν το δεσμό τους ο Ροναλντίνιο της έκανε πρόταση γάμου, αλλά λίγους μήνες αργότερα, όταν η Πρισίλα κάλεσε τη φίλη της Μπεατρίς σ’ ένα πάρτι τους, ο Ροναλντίνιο την ερωτεύτηκε και τον Δεκέμβριο του 2017 την «σπίτωσε» στην έπαυλή του. Αδιαφορώντας για τις κακές γλώσσες, άρχισε να κυκλοφορεί και με τις δύο κοπέλες και να κάνει ταξίδια μαζί τους. Σύμφωνα με τη Μαρία Αλντενίτσε ντος Σάντος, ο Ροναλντίνιο σχεδίαζε να παντρευτεί και τις δύο «αρραβωνιαστικές του» σε μια ανεπίσημη τελετή.

Τον Δεκέμβριο, όμως, η Πρισίλα την πήρε τηλέφωνο συντετριμμένη και της είπε ότι ο παλαίμαχος άσος της επιτέθηκε στη διάρκεια ενός καβγά και την τραυμάτισε στην πλάτη. «Μου είπε ότι ο Ροναλντίνιο άρχισε τις παλιές του συνήθειες, να πηγαίνει μόνος του σε πάρτι, να λείπει τα βράδια και να την αφήνει μόνη της στην έπαυλη. Μετά βρήκε μηνύματα άλλων γυναικών στο κινητό του. Η Μπεατρίς έλειπε, είχε πάει για τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο. Η Πρισίλα ζήτησε εξηγήσεις, αλλά εκείνος δεν ήθελε να της μιλήσει. Κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του κι εκείνη τον ακολούθησε, λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να φύγει έτσι, χωρίς να μιλήσουν. Πέρασε τρεις μέρες κλειδωμένη στην κρεβατοκάμαρα, νηστική, περιμένοντάς τον να γυρίσει. Και τότε αποφάσισε ότι αυτό δεν πάει άλλο, μάζεψε τις βαλίτσες της και γύρισε σπίτι».

ronaldinho-5



Έκτοτε οι δυο τους δεν έχουν ξαναμιλήσει. Ο Ροναλντίνιο παραμένει με την Μπεατρίς και η Πρισίλα κατέθεσε αγωγή εις βάρος του, διεκδικώντας το ένα τρίτο των χρημάτων που κέρδισε ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου στα έξι χρόνια που ήταν μαζί. «Νόμιζε ότι μπορούσε να έχει τα πάντα, όσες γυναίκες θέλει» λέει η... παραλίγο πεθερά του. «Αλλά όσο διάσημος κι αν είσαι δεν μπορείς να φέρεσαι έτσι. Η Πρισίλα ήταν τόσο ευτυχισμένη μαζί του, αλλά ο Ροναλντίνιο τα κατέστρεψε όλα».

ronaldinho-6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης