Αυτή είναι η καλοκαιρινή «πανοπλία» ενός… gentleman

Αυτή είναι η καλοκαιρινή «πανοπλία» ενός… gentleman

Οι στιλίστες της PRINCE OLIVER αποκωδικοποιούν τα στοιχεία που κάνουν μια ανδρική εμφάνιση να ξεχωρίζει

DSC02433
Το καλοκαίρι είναι η εποχή της χαράς, της ελευθερίας, της χαλάρωσης. Είναι και η εποχή που μια μεγάλη μερίδα ανδρών πειραματίζεται με το στυλ και τις τάσεις της περιόδου. Αυτό που πρέπει να προσέξει κανείς όμως είναι οι επιλογές που τολμά να μην είναι δακτυλοδεικτούμενες. Ρωτήσαμε τους στυλίστες της PRINCE OLIVER ενός κλασσικού ανδρικού brand, για το αυθεντικό στυλ των ανδρών και για τον ρόλο της αισθητικής σε μια εμφάνιση. 

Τι σημαίνει άνδρας με γούστο;


Ένας άνδρας που γνωρίζει σε βάθος το urban style, αφουγκράζεται το ρυθμό της πόλης, καταλαβαίνει τι ψάχνει μονομιάς, γνωρίζει όμως και το που ακριβώς θα βρει όλα όσα αναζητά.

Από τα γυαλιά που φοράει, μέχρι το άρωμά του, ο άνδρας αφήνει την «υπογραφή» του να πλανάται στον αέρα, με τις επιλογές του να τον αναδεικνύουν, δίνοντάς του ταυτόχρονα απεριόριστη ελευθερία κινήσεων.

Δεδομένου μάλιστα ότι οι εποχές έχουν αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με παλιά, οι περισσότεροι άνδρες σήμερα ψάχνουν άνετους, μοντέρνους αλλά και κομψούς στιλιστικούς συνδυασμούς, για να νιώθουν όσο πιο καλά μπορούν με το δικό τους ego.

Ποιο είναι, όμως, το nο1 μυστικό για ένα άκρως… επιτυχημένο look;

Κλείσιμο
O πρώτος και απόλυτος κανόνας για να ντυθείς πραγματικά όμορφα είναι το να μην ακολουθήσεις κανέναν κανόνα. Εδώ και πολύ καιρό, το no dress code μας δείχνει τον δρόμο και «σπάει» τους περιορισμούς, απομακρύνοντας στερεότυπα και προκαταλήψεις από τις καθημερινές ενδυματολογικές επιλογές.

Και δεν υπάρχει κανένας που να είναι περισσότερο γνώστης της συγκεκριμένης τάσης από την  PRINCE OLIVER.

Από το γραφείο μέχρι ένα vegan dinner και από το πιο απαιτητικό meeting μέχρι τις πιο… «δυνατές» μπάρες, η PRINCE OLIVER είναι ο σύμμαχός μας για να δημιουργούμε πάντα εμφανίσεις που θα συζητιούνται!

Κι επειδή οι ιππότες δεν υπάρχουν πια και η «πανοπλία» του άνδρα, ούτως ή άλλως, τον… ζεσταίνει, αυτό το καλοκαίρι βρίσκουμε την απάντηση για το στυλ μας κρυμμένη μέσα σε αναρίθμητες combo summer προτάσεις ρούχων από την PRINCE OLIVER.

Office looks, meeting weekends, beach outfits, party stylings, island, surf, αλλά και combo mix…

Όποιο κι αν είναι το δικό σου προσωπικό style, η PRINCE OLIVER μπορεί να σου παρέχουν τα απόλυτα fashion looks και να το υποστηρίξουν στο έπακρο, χαρίζοντάς σου ασυναγώνιστη εμφάνιση και ασύγκριτη αυτοπεποίθηση.

Πολύχρωμα chino παντελόνια, λινά πουκάμισα, βερμούδες, loose παντελόνες, πολύχρωμα μαγιό, κουστούμια σε έντονους χρωματισμούς, μοναδικά sneakers, γυαλιά, αξεσουάρ, αρώματα, αλλά και κάθε ακόμα μικρό μα σημαντικό key item για ένα ολοκληρωμένο look βρίσκεται στην PRINCE OLIVER, για να απογειώσει τα καλοκαιρινά looks με απόλυτη επιτυχία. Πρωταγωνιστής, φυσικά, δεν είναι άλλος από τα ανάρπαστα PRINCE OLIVER polo μπλουζάκια.

Επειδή, όμως, όλοι οι άντρες έχουν και τις… «αδυναμίες» τους, η PRINCE OLIVER φροντίζει και αυτήν τη λεπτομέρεια, επενδύοντας ενδυματολογικά και στις συζύγους.

Σε εξίσου εκπληκτικές τιμές και με την ίδια ασυναγώνιστη ποιότητα, τα γυναικεία σύνολα από PRINCE OLIVER θα συνοδεύσουν κάθε θηλυκή ύπαρξη και αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας το απόλυτο office look σε κάθε businesswoman της πόλης! Combo προτάσεις, bohemian dresses, χειροποίητα caftan dresses, αλλά και πολλές ακόμη boho-chic επιλογές θα κάνουν κάθε γυναίκα να θέλει να τα αποκτήσει την καινούργια της καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μόνο από την PRINCE OLIVER.

Ώρα να γεμίσουμε λοιπόν το καλοκαιρινό μας σακ βουαγιάζ με PRINCE OLIVER και να μπούμε στο πλοίο.

Δύο είναι οι προορισμοί, άλλωστε, για αυτό το καλοκαίρι. Η PRINCE OLIVER και ένα cool νησί.
combo_01
DSC02628
DSC02724
DSC02757
DSC02603
DSC02518
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης