Μπόι Τζορτζ: Θα μου άρεσε να με υποδυθεί η «Σάνσα» από το Game of Thrones
Ο τραγουδιστής χαρακτήρισε ως «μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις» το ενδεχόμενο η Σόφι Τέρνερ να τον υποδυθεί στην ταινία που ετοιμάζει η MGM
Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο τραγουδιστής Μπόι Τζορτζαπό το ενδεχόμενο να είναι η Σοφία Τέρνερ η ηθοποιός που θα τον υποδυθεί στην ταινία που ετοιμάζει η MGM για τον ίδιο.
Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας την ταινία θα σκηνοθετήσει από τον Σάσα Γκερβάσι.
Η ταινία θα επιχειρήσει να βαδίσει στα χνάρια της επιτυχίας που γνώρισαν οι δύο τελευταίες ταινίες που αφορούσαν τραγουδιστές, το Rocketman για τον Έλτον Τζον και το Bohemian Rhapsody για τον Φρέντι Μέρκιουρι.
Ο Μποι Τζορτζ ρωτήθηκε για το ποιος ηθοποιός θα ήθελε να τον υποδυθεί. «Έχουν υπάρξει ορισμένες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ήταν η Σόφι Τέρνερ (σ.σ. η ηθοποιός που έγινε γνωστή από το ρόλο της Σάνσα στο Game of Thrones)» ήταν η απάντηση του τραγουδιστή.
«Θα πουν ότι δεν μπορεί να με υποδυθεί γιατί είναι γυναίκα. Αλλά όταν ήμουν 17 ετών θα μου άρεσε πολύ να ήμουν αυτή» συμπλήρωσε ο Τζορτζ.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς