Doctor Sleep: Δείτε το πρώτο trailer από το sequel της «Λάμψης» με τον Ewan McGregor!

Doctor Sleep: Δείτε το πρώτο trailer από το sequel της «Λάμψης» με τον Ewan McGregor!

Υποδύεται τον (ενήλικο πια) γιο του Τζακ Τόρανς, που έχει διατηρήσει τις τηλεπαθητικές του ικανότητες

sleep
Με ανυπομονησία περιμένουν οι εκατομμύρια φαν του Stephen King ανά την υφήλιο την πρεμιέρα της ταινίας «Doctor Sleep», με πρωταγωνιστές τους Ewan McGregor και Rebecca Ferguson.

Πρόκειται στην ουσία για το sequel της θρυλικής «Λάμψης» του Kubrick, του συναρπαστικού θρίλερ της δεκαετίας του 80 που μας πρόσφερε μια αξέχαστη ερμηνεία από τον Jack Nicholson και το οποίο είχε βασιστεί στο ομώνυμο μυθιστόρημα του «μετρ του τρόμου» Stephen King.

Το «Doctor Sleep» είναι επίσης βασισμένο σε βιβλίο του King με το ίδιο όνομα, που εκδόθηκε το 1977 και αφηγείται την ιστορία του (ενήλικου πια) «Ντάνι Τόρανς». Ο «Ντάνι Τόρανς» είναι ο γιος του «Τζακ Τόρανς», του χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Nicholson στη «Λάμψη».

Όπως μπορούμε να δούμε στο trailer, ως ενήλικος ο «Ντάνι Τόρανς» έχει διατηρήσει τις τηλεπαθητικές του ικανότητες και πλέον συναντά παιδιά που διαθέτουν τα ίδια «χαρίσματα» με εκείνον.

Η Ferguson υποδύεται την αρχηγό μιας αίρεσης που εκμεταλλεύεται αυτά τα παιδιά.

Το trailer τελειώνει με μια σκηνή που φέρνει στο νου την πιο διάσημη στιγμή της «Λάμψης»: Τον Ewan McGregor να κοιτάζει μέσα από μια σπασμένη πόρτα, όπως κοίταζε ο «Τζακ Τόρανς» με δολοφονική μανία την γυναίκα του (Shelley Duvall), έχοντας πια υπερβεί τα όρια της τρέλας, με τη βοήθεια των διαβολικών πνευμάτων του ξενοδοχείου.


Κλείσιμο
DOCTOR SLEEP Trailer (2019)

Και το trailer του εκπληκτικού «Τhe Shinning»

The Shining Trailer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης