Game of Thrones: Η «πρόβλεψη» του Stephen King για το πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς!

Game of Thrones: Η «πρόβλεψη» του Stephen King για το πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς!

Το γεγονός ότι ο συγγραφέας είναι «κολλητός» με τον G.R.R. Martin κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι ίσως... ξέρει κάτι - Προσοχή, το άρθρο περιέχει spoilers

sllss
Δύο μόλις επεισόδια απομένουν μέχρι το πολυαναμενόμενο φινάλε του Game of Thrones και το ίντερνετ έχει «πάρει φωτιά» με προβλέψεις χρηστών για το ποιος ήρωας θα καθίσει τελικά στον Σιδερένιο Θρόνο.

Στον «χορό» των προβλέψεων μπήκε και ο δημοφιλής συγγραφέας Stephen King, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα, μετά την προβολή του 4ου επεισοδίου, αποκάλυψε το δικό του «φαβορί» με ανάρτησή του στο Twitter.

«Ας υποθέσουμε - απλά σας υποθέσουμε - ότι ο Τζον ΚΑΙ η Ντάνι πεθαίνουν στο τέλος (μαζί με την Σέρσεϊ φυσικά). Aν υποθέσουμε - μια απλή υπόθεση - ότι ένας μικρόσωμος άνδρας με μεγάλη καρδιά κάθεται τελικά στον Σιδερένιο Θρόνο;» έγραψε ο μετρ των μυθιστορημάτων τρόμου. Στην ανάρτησή του, ο Stephen King αναφερόταν φυσικά στον «Τύριον», τον νάνο «σύμβουλο» της Ντενέρις Ταργκάριεν, που στο τελευταίο επεισόδιο της όγδοης σεζόν έδειχνε να... προβληματίζεται από την κάπως προβληματική συμπεριφορά της «Θυελλογέννητης» βασίλισσάς του.

Αν και ο συγγραφέας ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για προσωπική του πρόβλεψη, πολλοί χρήστες επισήμαναν το γεγονός ότι ο Stephen King είναι... κολλητός με τον George R.R. Martin, το φανταστικό «μυαλό» πίσω από τα βιβλία που ενέπνευσαν τη σειρά.

Επίσης, ως συγγραφέας περίπου 60 μυθιστορημάτων, ο King σίγουρα ξέρει από πετυχημένα φινάλε, παρόλο που πολλοί έχουν διαφορετική άποψη, κάτι που επισήμανε ο ίδιος σε επόμενη ανάρτηση. «Φυσικά, εδώ και χρόνια μου λένε κάποιοι ότι δεν ξέρω να τελειώνω μια ιστορία. Εγώ πιστεύω ότι λένε μπαρούφες, αλλά όλοι δικαιούνται να έχουν άποψη», είπε πειρακτικά ο συγγραφέας των μπεστ σέλερ.

Σε ένα τρίτο tweet του, ο King σχολίασε μια άλλη πρόβλεψη χρήστη, που θέλει τη Σάνσα Σταρκ να εμφανίζεται ξαφνικά και να σκοτώνει την Σέρσει. «Αυτό θα ήταν καλό, αλλά, ρε παιδί μου, η Σάνσα παραείναι ΨΥΧΡΗ», έγραψε ο Κινγκ.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης