Ανανεώνει τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό η γνωστή παρουσιάστρια
Η Εύα Αντωνοπούλου θα συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ για τα επόμενα δύο χρόνια, κλείνοντας ήδη 11 χρόνια πετυχημένης πορείας στο ενημερωτικό τμήμα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων και εκπομπών.
Ο σταθμός ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας με την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσιάζει τα 4 τελευταία χρόνια το πρώτο σε τηλεθέαση δελτίο ειδήσεων στη μεσημβρινή ζώνη.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.