Πρώτο το μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου

eva_antonopoulou1

Το δελτίο είδήσεων στις 14.00 αναδεικνύεται σε δύναμη πυρός για τον ΣΚΑΪ  και κυριαρχεί στις ειδήσεις στην μεσημεριανή ζώνη

Οι ειδήσεις με την Εύα Αντωνοπούλου, που μεταδίδονται κάθε μεσημέρι στις 2, προσελκύουν εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές, έχοντας υποκαταστήσει πλήρως το άλλοτε πανίσχυρο δελτίο τού Μega.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το δελτίο του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου δεν επηρεάστηκε καθόλου από το γεγονός ότι ακριβώς απέναντί του μεταδίδεται το μεσημεριανό δελτίο τού Οpen, με τη Λίνα Δρούγκα (από τις 24 Οκτωβρίου). Το αντίθετο: αύξησε κι άλλο τη δυναμική του, κερδίζοντας επιπλέον κοινό.

Έτσι, από την 1η έως και την 14η Νοεμβρίου, τις ειδήσεις με την Εύα Αντωνοπούλου παρακολούθησαν, κατά μέσο όρο, 590,000 τηλεθεατές (ποσοστό 28,1).

Έτσι το δελτίο είδήσεων στις 14.00 αναδεικνύεται σε δύναμη πυρός για τον ΣΚΑΪ  και κυριαρχεί στις ειδήσεις στην μεσημεριανή ζώνη.

Το αντίστοιχο δελτίο τού Open με τη Λίνα Δρούγκα παρακολούθησαν 108,000 τηλεθεατές (ποσοστό 5,6%).

Οι μεσημεριανές ειδήσεις τού ΑΝΤ1 με τη Μαρία Σαράφογλου μεταδίδονται στη μία κάθε μεσημέρι. Από την 1η έως την 14η Νοεμβρίου συγκέντρωσαν, κατά μέσο όρο 330,000 τηλεθεατές (ποσοστό 21,4%).

Τα δελτία τού Star και τής EΡΤ μεταδίδονται στις τρεις κάθε μεσημέρι. Το πρώτο 15νθήμερο τού Νοεμβρίου, το Star με την Ελένη Τσαγκά παρακολούθησαν, κατά μέσο όρο, 335,000 τηλεθεατές (ποσοστό 14,9).

Αντίστοιχα, την ΕΡΤ με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα είδαν 235,000 τηλεθεατές (9,6%). Εδώ και πολλά χρόνια οι μεσημεριανές ειδήσεις αποτελούν το δυνατό "χαρτί" τής κρατικής τηλεόρασης.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Σωτηρια

Έξυπνη, όμορφη, άμεση και εξαιρετικά συμπαθης.

Γιώργος Προκοπιου

Είναι η καλύτερη. Ήρεμη δύναμη χωρίς φιοριτουτες και τερτιπια. Καταρισμενη και σοβαρή. Μπράβο!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rigos_main

H ζωή του είναι ο χορός και η ελευθερία η έμπνευσή του - Η διαδρομή του καλλιτεχνικού διευθυντή του μπαλέτου της ΕΛΣ από τη Θεσσαλονίκη, την Οκτάνα και τη Ζουζού Νικολούδη μέχρι την Πάολα και τον Παντελίδη