Πρώτο το μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου

Πρώτο το μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου

Το δελτίο είδήσεων στις 14.00 αναδεικνύεται σε δύναμη πυρός για τον ΣΚΑΪ  και κυριαρχεί στις ειδήσεις στην μεσημεριανή ζώνη

eva_antonopoulou1
Οι ειδήσεις με την Εύα Αντωνοπούλου, που μεταδίδονται κάθε μεσημέρι στις 2, προσελκύουν εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές, έχοντας υποκαταστήσει πλήρως το άλλοτε πανίσχυρο δελτίο τού Μega.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το δελτίο του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου δεν επηρεάστηκε καθόλου από το γεγονός ότι ακριβώς απέναντί του μεταδίδεται το μεσημεριανό δελτίο τού Οpen, με τη Λίνα Δρούγκα (από τις 24 Οκτωβρίου). Το αντίθετο: αύξησε κι άλλο τη δυναμική του, κερδίζοντας επιπλέον κοινό.

Έτσι, από την 1η έως και την 14η Νοεμβρίου, τις ειδήσεις με την Εύα Αντωνοπούλου παρακολούθησαν, κατά μέσο όρο, 590,000 τηλεθεατές (ποσοστό 28,1).

Έτσι το δελτίο είδήσεων στις 14.00 αναδεικνύεται σε δύναμη πυρός για τον ΣΚΑΪ  και κυριαρχεί στις ειδήσεις στην μεσημεριανή ζώνη.

Το αντίστοιχο δελτίο τού Open με τη Λίνα Δρούγκα παρακολούθησαν 108,000 τηλεθεατές (ποσοστό 5,6%).

Οι μεσημεριανές ειδήσεις τού ΑΝΤ1 με τη Μαρία Σαράφογλου μεταδίδονται στη μία κάθε μεσημέρι. Από την 1η έως την 14η Νοεμβρίου συγκέντρωσαν, κατά μέσο όρο 330,000 τηλεθεατές (ποσοστό 21,4%).

Τα δελτία τού Star και τής EΡΤ μεταδίδονται στις τρεις κάθε μεσημέρι. Το πρώτο 15νθήμερο τού Νοεμβρίου, το Star με την Ελένη Τσαγκά παρακολούθησαν, κατά μέσο όρο, 335,000 τηλεθεατές (ποσοστό 14,9).

Αντίστοιχα, την ΕΡΤ με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα είδαν 235,000 τηλεθεατές (9,6%). Εδώ και πολλά χρόνια οι μεσημεριανές ειδήσεις αποτελούν το δυνατό "χαρτί" τής κρατικής τηλεόρασης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης