Τα συγκινητικά λόγια της Μενεγάκη για τον Κώστα Ευριπιώτη: «Έφυγε τόσο νέος...»

Τα συγκινητικά λόγια της Μενεγάκη για τον Κώστα Ευριπιώτη: «Έφυγε τόσο νέος...»

«Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Κώστα Ευριπιώτη, πριν από πάρα πολλά χρόνια, δεν μπορώ να τα μετρήσω. Ήταν τα πρώτα μου χρόνια στον Πρωινό Καφέ. Ξεκινήσαμε σαν μια ευχάριστη παρέα και μετά σιγά σιγά μπήκε μέσα στην εκπομπή», είπε η Ελένη Μενεγάκη 

elenimenegaki
Ο Κώστας Ευριπιώτης άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 56 ετών. Τους τελευταίους μήνες ο γνωστός ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σπηλιοπούλειο», όπου έδινε μάχη για τη ζωή του, έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του, Λίλιαν Μπότση, την αδερφή του, καθώς και τα δυο του παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με τη Βάλια Κωστοπούλου. Σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο μέσα από την εκπομπή της «Ελένη». Η παρουσιάστρια, μίλησε για τον ηθοποιό με τα καλύτερα λόγια πριν παιχτεί ένα βίντεο-αφιέρωμα και αποκάλυψε πως έζησε πολλά μαζί του.



«Εχθές το βράδυ, όπως όλοι μάθαμε, ένας πολύ αγαπητός ηθοποιός, έφυγε από τη ζωή. Ένα πολύ αγαπητό παιδί, ένα παιδί που δεν μεγάλωνε ποτέ, ένα παιδί που το θυμόμαστε πάντα μέσα από τους ρόλους του και όχι μόνο να μας δίνει στιγμές γέλιου. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Κώστα Ευριπιώτη, πριν από πάρα πολλά χρόνια, δεν μπορώ να τα μετρήσω. Ήταν τα πρώτα μου χρόνια στον Πρωινό Καφέ. Ξεκινήσαμε σαν μια ευχάριστη παρέα και μετά σιγά σιγά μπήκε μέσα στην εκπομπή. Και τι έκανε μέσα στην εκπομπη; Φυσικά έπαιζε ρόλους, τραγουδούσε με την υπέροχη φωνή του. Έζησα μαζί του το πρώτο στάδιο της σχέσης του με την γυναίκα του, την απόκτηση του παιδιού. Θυμάμαι τον ενθουσιασμό του που θα γίνει μπαμπάς. Έφυγε τόσο νέος, ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης