Moby: Ακύρωσε την περιοδεία προώθησης του βιβλίου του μετά τον «χαμό» στα social media για την Portman

Moby: Ακύρωσε την περιοδεία προώθησης του βιβλίου του μετά τον «χαμό» στα social media για την Portman

«Εγώ φταίω και κανείς άλλος γράφει ο μουσικός στην τελευταία του ανάρτηση, ανακοινώνοντας ότι θα αποσυρθεί για λίγο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας

moby02
Ο Moby ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες δημόσιες εμφανίσεις του, μετά το «τσουνάμι» κριτικής που δέχτηκε για τους ισχυρισμούς του στη νέα του αυτοβιογραφία ότι είχε σχέση με την Natalie Portman το 1999, κάτι το οποίο η ίδια αρνείται.

Η περιοδεία του DJ και μουσικού για την προώθηση του βιβλίου του με τίτλο Then It Fell Apart θα περιλάμβανε μία σειρά από εμφανίσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στα απομνημονεύματά του, ο Moby αναφέρεται λεπτομερώς σε αρκετές προηγούμενες σχέσεις του. Αναφορικά με την Natalie Portman ισχυρίζεται ότι έβγαιναν για ένα διάστημα όταν εκείνη ήταν 20 ετών και αυτός πάνω από 30.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, η 37χρονη σήμερα ηθοποιός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις ανακρίβειες που υπάρχουν στο βιβλίο. Σύμφωνα με την ίδια, η σχέση ανάμεσα στην ίδια και τον Moby δεν ήταν ποτέ ερωτική. Όπως αναφέρει, όταν γνωρίστηκαν εκείνη ήταν μόλις 18 και αυτός «ένας ανατριχιαστικός, πολύ μεγαλύτερός της τύπος» που την έκανε να αισθάνεται άβολα με το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Η αντίδραση του 53χρονου μουσικού σε αυτή τη διάψευση ήταν άκρως... αλλόκοτη. Ο Moby άρχισε να ποστάρει φωτογραφίες που τον έδειχναν να ποζάρει δίπλα στην - σχεδόν έφηβη τότε - Portman, ενω σε μία από αυτές ήταν και ημίγυμνος. Η επιμονή του ότι «πραγματικά τα είχαν» και ότι αυτές οι άβολες φωτογραφίες αποτελούν αποδείξεις προκάλεσε άγρια καζούρα στα social media. Ο ίδιος ο μουσικός ισχυρίστηκε μάλιστα στο Instagram του ότι φαν της Portman του στέλνουν απειλητικά μηνύματα.

Στην τελευταία ανάρτησή του την Πέμπτη, ο 53χρονος αναφέρει ότι θα αποσυρθεί για λίγο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ότι προηγουμένως θα ήθελε να ζητήσει για άλλη μια φορά συγνώμη και να αναλάβει τις ευθύνες του. «Εγώ είμαι αυτός που εξέδωσε το βιβλίο χωρίς να το δείξει στους ανθρώπους που αναφέρονται σε αυτό. Εγώ είμαι εκείνος που έκανε αναρτήσεις με αμυντικό και αλαζονικό ύφος. Εγώ είμαι αυτός που φέρθηκε απερίσκεπτα και χωρίς σεβασμό, τόσο το 2019 όσο και το 1999. Προφανώς δεν φταίει κανείς άλλος εκτός από εμένα», αναφέρει στο post του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης