Η Natalie Portman «καρφώνει» τον Moby: Δεν τα είχαμε ποτέ, ήταν ανατριχιαστικός και πολύ μεγαλύτερός μου

Η Natalie Portman «καρφώνει» τον Moby: Δεν τα είχαμε ποτέ, ήταν ανατριχιαστικός και πολύ μεγαλύτερός μου

Στην αυτοβιογραφία του ο διάσημος μουσικός αναφέρει ότι είχαν μια σύντομη σχέση όταν εκείνος ήταν  33 και αυτή 20, όμως η ανάμνηση της ηθοποιού από εκείνη την περίοδο είναι πολύ διαφορετική

y5d
Τους ισχυρισμούς του Moby ότι στο παρελθόν «έβγαινε» για ένα διάστημα με την Natalie Portman διέψευσε η 37χρονη σήμερα ηθοποιός, κατηγορώντας τον εκδότη της αυτοβιογραφίας του μουσικού ότι «δεν έλεγξε σωστά τα γεγονότα» προτού δώσει το ΟΚ για τη δημοσίευσή τους.

Ο 53χρονος σταρ της ηλεκτρονικής μουσικής έγραψε στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «When it Fell Apart», η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα, ότι διατηρούσε σχέση με την Natalie Portman για μερικές εβδομάδες όταν εκείνη ήταν 20 χρονών. Όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο Moby (το αληθινό όνομα του οποίου είναι Richard Melville Hall) γνώρισε την Portman στα παρασκήνια μιας συναυλίας του και για ένα σύντομο διάστημα έβγαιναν μαζί ως ζευγάρι. Ο μουσικός περιγράφει την σκηνή της γνωριμίας τους ως εξής: «Ήμουν ένας καραφλός αλκοολικός και η Natalie Portman ήταν μια πανέμορφη σταρ του κινηματογράφου. Να όμως που βρισκόταν στο καμαρίνι μου και φλέρταρε μαζί μου. Ήμουν 33 και εκείνη 20, αλλά αυτός ήταν ο δικός της κόσμος».

Στις επόμενες σελίδες του βιβλίου, ο Moby γράφει για τη «σχέση» τους: «Για μερικές εβδομάδες προσπάθησα να είμαι το αγόρι της Natalie, αλλά δεν λειτούργησε. Σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να της πω ότι ο πανικός που ένιωθα ήταν τεράστιος και με εμπόδιζε να κάνω φυσιολογικές σχέσεις, όμως μια νύχτα με ενημέρωσε από τηλέφωνο ότι είχε γνωρίσει κάποιον άλλον. Αισθάνθηκα ανακούφιση που δεν θα χρειαζόταν να της πω ποτέ πόσο κατεστραμμένος ήμουν».

moby_main01


Η ανάμνηση ωστόσο της Natalie Portman για την περίοδο της γνωριμίας τους ήταν τελείως διαφορετική. Η ίδια λέει ότι δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ ερωτικά για τον μεγαλύτερό της μουσικό, και ότι αποφάσισε να κρατήσει αποστάσεις από τον ίδιο όταν συνειδητοποίησε ότι η συμπεριφορά του ήταν ανάρμοστη. Μιλώντας στο Harper's Bazaar, η 37χρονη αναφέρει: «Εξεπλάγην όταν έμαθα ότι χαρακτήρισε το πολύ σύντομο διάστημα που τον γνώριζα ως σχέση. Αυτό που θυμάμαι εγώ ήταν ένας πολύ μεγαλύτερός μου άνδρας που φερόταν ανατριχιαστικά, παρά το γεγονός ότι είχα μόλις τελειώσει το Λύκειο. Ο ίδιος γράφει ότι ήμουν 20. Αυτό αποκλείεται. Ήμουν έφηβη. Είχα μόλις κλείσει τα 18».

Κλείσιμο
Η αναφορά στο πρόσωπό της από τον Moby στην αυτοβιογραφία του έχει εξοργίσει την ηθοποιό. Υπενθυμίζεται ότι, λόγω της ενασχόλησής της με τον κινηματογράφο (βλ. την αριστουργηματική ταινία Leon) από πολύ μικρή ηλικία η Portman βρέθηκε αντιμέτωπη με το φλερτ ανδρών που δεν έδειχναν να αντιλαμβάνονται την ηλικία της.

«Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε αυτήν την ιστορία για να πουλήσει το βιβλίο του με ενοχλεί πολύ. Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν πολλές λάθος πληροφορίες και μυθεύματα. Ήμουν φαν της μουσικής του και πήγα σε μια συναυλία του μετά την αποφοίτησή μου. Όταν γνωριστήκαμε μετά το σόου μου είπε "ας γίνουμε φίλοι". Εκείνη την περίοδο ήμουν απασχολημένη με τα γυρίσματα ενός φιλμ και με μια περιοδεία, έτσι βγήκαμε μόνο τρεις-τέσσερις φορές, προτού συνειδητοποιήσω τελικά ότι ήταν ένας μεγαλύτερος άνδρας με ανάρμοστο ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου.

Η Νάταλι Πόρτμαν, που έχει βραβευτεί με Όσκαρ, είναι παντρεμένη εδώ και εφτά χρόνια με τον Γάλλο χορευτή Benjamin Millepied. Το ζευγάρι, που πλέον έχει δύο παιδιά, γνωρίστηκε στα γυρίσματα του «Μαύρου Κύκνου το 2009.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης