Ταραντίνο: Τα «πήρε» ξανά με ερώτηση δημοσιογράφου - «Απορρίπτω τις υποθέσεις σας» και μετά... μούγκα

Ταραντίνο: Τα «πήρε» ξανά με ερώτηση δημοσιογράφου - «Απορρίπτω τις υποθέσεις σας» και μετά... μούγκα

Οι έντονοι διάλογοί του με εκπροσώπους του Τύπου έχουν γίνει στο παρελθόν viral

tarantino-monos
Δεν είναι η πρώτη φορά ο Κουέντιν Ταραντίνο, ο χαρισματικός σκηνοθέτης ταινιών όπως το Pulp Fiction, το Reservoir Dogs και το Kill Bill, «τα παίρνει» με ερώτηση δημοσιογράφου.

Οι έντονοι διάλογοί του με εκπροσώπους του Τύπου έχουν γίνει στο παρελθόν viral, αφού ο εκκεντρικός Κουέντιν δεν μασάει τα λόγια του και οι δημοσιογράφοι επιμένουν να τον ρωτούν πράγματα που έχει χιλιο-απαντήσει, όπως π.χ. για την εκτεταμένη προβολή βίας στις ταινίες του.

Η πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του στις Κάννες, όπου η ταινία του «Κάποτε στο Χόλιγουντ» αποθεώθηκε από το κοινό με standing ovation 7 λεπτών, δεν θα μπορούσε φυσικά να αποτελέσει εξαίρεση.

ONCE UPON A TIME - Rang I - Cannes 2019 - VO


Η ερώτηση που ενόχλησε αυτή τη φορά τον σκηνοθέτη προερχόταν από μία δημοσιογράφο των New York Times, η οποία άφηνε να εννοηθεί ότι η Μάργκο Ρόμπι - που υποδύεται την Σάρον Τέιτ στο φιλμ - δεν έχει πολλές ατάκες επειδή είναι γυναίκα. «Βάλατε την Μάργκο Ρόμπι, μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιό στην ταινία σας (...) ωστόσο δεν της δώσατε να πει πολλές ατάκες στο φιλμ. Φαντάζομαι ότι αυτή ήταν μια σκόπιμη επιλογή από μεριάς σας, και θα ήθελα να μάθω γιατί δεν την ακούμε να μιλάει;» ρώτησε η δημοσιογράφος, για να λάβει την εξής «ξερή» απάντηση από τον Ταραντίνο, συνοδευόμενη από ένα δολοφονικό βλέμμα: «Απλώς απορρίπτω τις υποθέσεις που κάνετε».

Όπως φαίνεται ο σκηνοθέτης δεν απέρριψε μόνο τις υποθέσεις που έκανε η δημοσιογράφος για τα κίνητρά του, αλλά και την ίδια την ερώτησή της, αφού στη συνέχεια δεν είπε τίποτε άλλο. Μετά από ένα νευρικό γέλιο, η Μάργκο Ρόμπι πήρε τον λόγο και απάντησε η ίδια στην ερώτηση, λέγοντας ότι - κατά τη γνώμη της - οι σκηνές που είχε στο φιλμ της έδωσαν την ευκαιρία να τιμήσει την μνήμη της Σάρον Τέιτ, είτε είχαν διάλογο είτε όχι.

Quentin Tarantino lashes out when asked about Margot Robbie’s limited role

Δείτε παρακάτω μια παλαιότερη... επεισοδιακή συνέντευξη του Κουέντιν, που κατέληξε σε επικό καυγά.

Κλείσιμο
Quentin Tarantino interview: 'I'm shutting your butt down!'
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης