George R.R. Martin: Το τέλος του Game of Thrones στα βιβλία μπορεί να είναι διαφορετικό

George R.R. Martin: Το τέλος του Game of Thrones στα βιβλία μπορεί να είναι διαφορετικό

Ο συγγραφέας στο έργο του οποίου βασίστηκε η σειρά έκανε τον απολογισμό του στο blog του και μας άφησε και πάλι μπερδεμένους

George-r-r-Martin
Δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το φινάλε του Game of Thrones που επέλεξαν οι σεναριογράφοι της σειράς και το οποίο κατά γενική ομολογία απογοήτευσε την μεγάλη πλειοψηφία των φανατικών τηλεθεατών, ο συγγραφέας των βιβλίων στα οποία βασίστηκε.

Ο George R.R. Martin στο προσωπικό ιστολόγιο που διατηρεί ανέβασε ένα ποστ το βράδυ της Δευτέρας, μία ημέρα μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, για να ευχαριστήσει τους συντελεστές και να απευθυνθεί στους απογοητευμένους φανς. Ο ίδιος, που είναι και παραγωγός της σειράς του HBO, δεν έχει γράψει ακόμα τα τελευταία βιβλία που ολοκληρώνουν το «Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς» - δεν υπάρχει καν χρονοδιάγραμμα για το πότε θα το κάνει.

grr-martin-ena


«Και γράφω. Ο χειμώνας έρχεται, σας το είπα εδώ και πολύ καιρό... και έτσι είναι. Το "THE WINDS OF WINTER" (σσ ο τίτλος του επόμενου βιβλίου) έχει αργήσει πολύ, το ξέρω, το ξέρω, αλλά θα γίνει. Δεν θα πω πότε, το επιχείρησα αυτό παλαιότερα και σας έκαψα και κορόιδεψα τον εαυτό μου... Αλλά θα το τελειώσω και τότε θα έρθει το "A DREAM OF SPRING" (σσ ο τίτλος του τελευταίου βιβλίου).

Όσο για το κατά πόσο το δικό του τέλος θα είναι ίδιο ή διαφορετικό με των σεναριογράφων, γράφει: «"Πώς θα τελειώσουν όλα;" με ρωτάει ο κόσμος. "Έτσι όπως στην σειρά; Διαφορετικά;" Λοιπόν... ναι. Και όχι. Και ναι. Και όχι. Και ναι. Και όχι. Και ναι».

Κλείσιμο
grr-martin-dyo


Αφήνοντας το μυστήριο να πλανάται, επιχειρεί να εξηγήσει πως εκείνος δουλεύει πολύ διαφορετικά από τους σεναριογράφους, καθώς έχει την ευχέρια να «μεγαλώσει» το έργο του όσο θέλει και κρίνει αναγκαίο, ενώ επιπλέον έχει να αφηγηθεί την ιστορία μιας σειράς χαρακτήρων που δεν πήραν καν μέρος στην σειρά.

«Βιβλίο ή σειρά, ποιο θα είναι το πραγματικό τέλος; Αυτή είναι χαζή ερώτηση», λέει ο Μάρτιν και καταλήγει: «Πώς σας φαίνεται αυτό: Εγώ θα το γράψω, εσείς θα το διαβάστετε και μετά όλοι θα σχηματίσουν άποψη και θα την συζητήσουν στο ίντερνετ»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης