Η Ελεονώρα Μελέτη εξιστορεί πώς γνώρισε τον άνδρα της ζωής της

Η Ελεονώρα Μελέτη εξιστορεί πώς γνώρισε τον άνδρα της ζωής της

H παρουσιάστρια αποκάλυψε την ιστορία αγάπης τους μέσα από το Instagram

Meleti_Marosoulis
Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης μετρούν δύο χρόνια σχέσης, όπου μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια γνωρίστηκαν, παντρεύτηκαν και απέκτησαν μια υπέροχη κορούλα. Η παρουσιάστρια με μια ανάρτησή της στο Instagram εξιστορεί πως μια βαρετή νύχτα που βαριότανε και δεν ήθελε να βγει γνώρισε τον άνδρα της ζωής της.

«Τίτλος φωτογραφίας: 2 χρόνια μετά … Υπόθεση: 20/5/17: από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ βαριόμουν να βγω. Από εκείνα τα βραδιά που ΚΛΑΣΣΙΚΑ προτιμούσα να αράξω σπίτι μου με ναργιλέ κ ταινία. Από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ έλεγα « που να τρέχουμε τώρα», αλλά κ από εκείνα τα σπάνια βραδιά που ντρεπόμουν να ακυρώσω την έξοδο ΞΑΝΑ… έτσι λοιπόν κ βγήκα. Ένα τέτοιο αντίστοιχο ΚΛΑΣΣΙΚΟ βράδυ κ για τον @psycho_25 … κ μάντεψε τι..? Δυο εκ φύσεως «αντικοινωνικοί» βρέθηκαν σε ένα χώρο γεμάτο κάπνα, δυνατή μουσική κ κόσμο… πολύ κόσμο… κ απλά ο ένας ένιωσε πως βασανίζεται όπως κ ο άλλος… κ κάπως έτσι αρχίσανε να μιλάνε… στη φωτογραφία βλέπετε τη κατάληξη! Συμπέρασμα: να βγει κανείς ή να μη βγει!  #lookwhathappened#twoyearsago #anniversary”!

View this post on Instagram

Τίτλος φωτογραφίας : 2 χρόνια μετά ... Υπόθεση: 20/5/17: από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ βαριόμουν να βγω. Από εκείνα τα βραδιά που ΚΛΑΣΣΙΚΑ προτιμούσα να αράξω σπίτι μου με ναργιλέ κ ταινία. Από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ έλεγα « που να τρέχουμε τώρα», αλλά κ από εκείνα τα σπάνια βραδιά που ντρεπόμουν να ακυρώσω την έξοδο ΞΑΝΑ... έτσι λοιπόν κ βγήκα. Ένα τέτοιο αντίστοιχο ΚΛΑΣΣΙΚΟ βράδυ κ για τον @psycho_25 ... κ μάντεψε τι..? Δυο εκ φύσεως «αντικοινωνικοί» βρέθηκαν σε ένα χώρο γεμάτο κάπνα, δυνατή μουσική κ κόσμο... πολύ κόσμο... κ απλά ο ένας ένιωσε πως βασανίζεται όπως κ ο άλλος... κ κάπως έτσι αρχίσανε να μιλάνε... στη φωτογραφία βλέπετε τη κατάληξη! Συμπέρασμα: να βγει κανείς ή να μη βγει! #lookwhathappened #twoyearsago #anniversary

A post shared by Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) on


Πριν από λίγες μέρες η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης ταξίδεψαν στο Μαρόκο. Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε γράψει στο Instagram για το ταξίδι τους: «Δυο χρόνια μαζί κ όμως η πρώτη φορά που καταφέραμε να φύγουμε κάπου μακριά οι δυο μας… από τις πρώτες μας κιόλας διακοπές ήμασταν…3… !!! Θυμάμαι εκείνο το καλοκαίρι… δεν ένιωθα καλά.. δεν ξέρω τι μου έφταιγε αλλά είχα ένταση, λίγο «στομάχι», κούραση… ξεκίνησαν οι διακοπές μας. Πρώτος σταθμός η Πάρος για να απολαύσω λίγο το αγαπημένο μου windsurf. Μόνο, που δεν έκανα ποτέ. Η επιμονή φίλων κ του @psycho_25 εκείνη την ημέρα, 6 Αυγούστου, ( του σωτηρος) να κάνω ένα τεστάκι εγκυμοσύνης, έδωσε απάντηση στη περίεργη διάθεση μου. Ήμουν ολίγον έγκυος. Μετά έγινα περισσότερο… Δεν καταλάβαμε ποτέ «διακοπές» εκείνο το καλοκαίρι. Λίγες μέρες Πάρο κ δυο εβδομάδες στη Κρήτη, ελάχιστες στιγμές κατάφερα να αποχωριστω το κρεβάτι, τις ναυτίες κ την κούραση. Αμέριστη η υπομονή του @psycho_25 … από τότε σχεδόν 2 χρόνια μετά, ναι, επιτέλους τα καταφέραμε!!!».

View this post on Instagram

Δυο χρόνια μαζί κ όμως η πρώτη φορά που καταφέραμε να φύγουμε κάπου μακριά οι δυο μας... από τις πρώτες μας κιόλας διακοπές ήμασταν...3... !!! Θυμάμαι εκείνο το καλοκαίρι... δεν ένιωθα καλά.. δεν ξέρω τι μου έφταιγε αλλά είχα ένταση, λίγο «στομάχι», κούραση... ξεκίνησαν οι διακοπές μας. Πρώτος σταθμός η πάρος για να απολαύσω λίγο το αγαπημένο μου windsurf. Μόνο, που δεν έκανα ποτέ. Η επιμονή φίλων κ του @psycho_25 εκείνη την ημέρα, 6 Αυγούστου, ( του σωτηρος) να κάνω ένα τεστακι εγκυμοσύνης, έδωσε απάντηση στη περίεργη διάθεση μου. Ήμουν ολίγον έγκυος. Μετά έγινα περισσότερο... Δεν καταλάβαμε ποτέ «διακοπές» εκείνο το καλοκαίρι. Λίγες μέρες Πάρο κ δυο εβδομάδες στη Κρήτη, ελάχιστες στιγμές κατάφερα να αποχωριστω το κρεβάτι, τις ναυτίες κ την κούραση. Αμέριστη η υπομονή του @psycho_25 ... από τότε σχεδόν 2 χρόνια μετά, ναι, επιτέλους τα καταφέραμε!!! #wemadeit #couplegoals #trip #honeyweek

A post shared by Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης