Ο Μάριος Αθανασίου απαντά σε όσους τον επικρίνουν που κατεβαίνει στην πολιτική με τη Ρένα Δούρου

Ο Μάριος Αθανασίου απαντά σε όσους τον επικρίνουν που κατεβαίνει στην πολιτική με τη Ρένα Δούρου

Η απάντησή του με ένα βίντεο μέσα από το Instagram

Marios_-Rena_new
Τη δική του απάντηση σε όσους τον κατακρίνουν έδωσε ο Μάριος Αθανασίου. Ο γνωστός ηθοποιός που θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου, «Δύναμη Ζωής» αποφάσισε να μπει στο στίβο της πολιτικής μέσα από τη τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο ηθοποιός πριν από δύο μέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία του με την Ρένα Δούρου στο Instagram και εκτός από ευχές για καλή επιτυχία έχει δεχθεί και πολλά αρνητικά σχόλια για την επιλογή του, κυρίως λόγω των νεκρών από τη φωτιά στο Μάτι το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο ηθοποιός έδωσε την δική του απάντηση σε όλα αυτά με ένα βίντεο και γράφοντας: «Σέβομαι και εκτιμώ την άποψη του καθενός. Ο λόγος που δεν απαντάω στον καθένα ξεχωριστά είναι γιατί δεν θεωρω το Instagram χώρο για πολιτικό διάλογο. Εγώ πριν εμπλακώ, ενημερώθηκα και έκρινα. Υπάρχει εισαγγελική έρευνα και δημόσιες τοποθετήσεις. Τώρα αν κάποιοι έχουν άλλη άποψη στις εκλογές θα ψηφίσουν αυτό που πιστεύουν. «εισαγγελείς» όμως δεν δέχομαι. Αποφύγετε τις ακραίες τοποθετήσεις δεν είμαστε εχθροί. Αν κάποιος θέλει διάλογο (και το επιτρέπει η απόσταση) ας μου στείλει στο inbox να τα πούμε από κοντά. Ειλικρινά θα χαρώ. – το μήνυμα αυτό αφορά αυτούς που διαφωνούν και δεν είναι εμμισθοι υπάλληλοι».


View this post on Instagram

Σέβομαι και εκτιμώ την άποψη του καθενός. Ο λόγος που δεν απαντάω στον καθένα ξεχωριστά είναι γιατί δεν θεωρω το Instagram χώρο για πολιτικό διάλογο. Εγώ πριν εμπλακώ, ενημερώθηκα και έκρινα. Υπάρχει εισαγγελική έρευνα και δημόσιες τοποθετήσεις. Τώρα αν κάποιοι έχουν άλλη άποψη στις εκλογές θα ψηφίσουν αυτό που πιστεύουν. "εισαγγελείς" όμως δεν δέχομαι. Αποφύγετε τις ακραίες τοποθετήσεις δεν είμαστε εχθροί. Αν κάποιος θέλει διάλογο (και το επιτρέπει η απόσταση) ας μου στείλει στο inbox να τα πούμε από κοντά. Ειλικρινά θα χαρώ. - το μήνυμα αυτό αφορά αυτούς που διαφωνούν και δεν είναι εμμισθοι υπάλληλοι

A post shared by Marios Athanasiou (@athanasiou_marios) on




Δείτε βίντεο: Ο Μάριος Αθανασίου απαντά σε όσους τον επικρίνουν που κατεβαίνει στην πολιτική με τη Ρένα Δούρου
Κλείσιμο
Ο Μάριος Αθανασίου απαντά σε όσους τον επικρίνουν που κατεβαίνει στην πολιτική με τη Ρένα Δούρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης