Ο πρίγκιπας Χάρι θυμάται τη Νταϊάνα: Όταν χάνεις τη μητέρα σου χάνεις την ασφάλειά σου

Ο πρίγκιπας Χάρι θυμάται τη Νταϊάνα: Όταν χάνεις τη μητέρα σου χάνεις την ασφάλειά σου

Μετά την γέννηση του γιου του, Άρτσι, την Δευτέρα, ο δούκας του Σάσεξ βρέθηκε στη Χάγη για την προώθηση των αγώνων Invictus Games - Τα πρώτα δώρα που πήρε για το «baby Sussex»

21089613
Δεν ξέχασε ποτέ την μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι, όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών. Ο πρίγκιπας Χάρι έγινε για πρώτη φορά πατέρας τη Δευτέρα και σήμερα βρέθηκε στη Χάγη για την προώθηση των αγώνων Invictus Games, που θα πραγματοποιηθούν στην Ολλανδία το 2020.

Ο δούκας του Σάσεξ στο περιθώριο εκδήλωσης για τους αγώνες Invictus Games, ένα διεθνές αθλητικό γεγονός που συμμετέχουν τραυματίες ή ασθενείς, που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας και των οποίων ο πρίγκιπας ήταν ο εμπνευστής, εξομολογήθηκε πόσο του κόστισε όταν ήταν παιδί ο θάνατος της μητέρας του.

Ο Ολλανδός Dennis van der Stroon, πρώην στρατιώτης, που συμμετείχε μαζί με τον Χάρι στην προώθηση των Invictus Games, δήλωσε: «Αυτός (ο πρίγκιπας Χάρι) είπε ότι το να χάνει κάποιος τη μητέρα του είναι σαν να χάνει μια μορφή ασφάλειας, αυτή που χρειάζεσαι ως γιος και χάνεται όταν χάνεις τη μητέρα σου».

Επίσης, ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε πως ο νεογέννητος γιος του είναι μέχρι τώρα ήσυχος και δήλωσε ενθουσιασμένος που η γέννηση του βασιλικού μωρού έκανε τόσους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ευτυχισμένους.

21089628

Τα δώρα που έλαβε ο Χάρι για το baby Sussex

Υπερήφανος μπαμπάς πλέον ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ εμφανίστηκε στην εκδήλωση για την προώθηση των Invictus Games με τζάκετ με το λογότυπο των αγώνων επάνω στο οποίο με κίτρινα γράμματα έγραφε: «I am daddy».

Στη Χάγη δεν έλειψαν και οι θαυμαστές του baby Sussex που έδωσαν τα δώρα τους στον πρίγκιπα για το νέο βασιλικό μωρό. Ανάμεσα σε αυτά ήταν μια κουδουνίστρα και ένα ζευγάρι παιδικά καλτσάκια ενώ η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, θεία του βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ, έδωσε στον Βρετανό γαλαζοαίματο ένα παιδικό φορμάκι με το λογότυπο «Invictus Games». Σε ερώτηση, αν το 2020 στους αγώνες θα συνοδέψει τον πρίγκιπα Χάρι και ο γιος του, Άρτσι, εκείνος απάντησε: «Δεν έχω ιδέα».


21090526
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης