Νταϊάνα Ρος: Ενιωθα πως με βίαζε ο ελεγκτής στο αεροδρόμιο!

Νταϊάνα Ρος: Ενιωθα πως με βίαζε ο ελεγκτής στο αεροδρόμιο!

«Ακόμα αισθάνομαι τα χέρια της ανάμεσα στα πόδια μου», έγραψε εξοργισμένη στο Twitter η 75χρονη τραγουδίστρια

diana-ross-ena
Έτοιμη να βάλει τα κλάματα ήταν η Νταϊάνα Ρος καθώς όπως ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο της Νέας Ορλεάνης αισθάνθηκε να «βιάζεται» από την ελεγκτή.

«Με αντιμετώπισε σαν σκ...» έγραψε στο twitter η 75χρονη τραγουδίστρια. «Με έκανε να θέλω να κλάψω» συνέχισε.



Κλείσιμο
Η Ρος βρέθηκε στη Νέα Ορλεάνη όπου συμμετείχε στο Jazz and Heritage Festival και όπως ισχυρίστηκε η ελεγκτής της TSA κατά τον έλεγχό της προέβη σε «απρεπείς» χειρονομίες. «Δεν είναι αυτό που έγινε, αλλά το πώς έγινε», έγραψε σε άλλο της tweet.




«Αισθάνθηκα σαν να με βίαζε, εξακολουθώ να αισθάνομαι τα χέρια της ανάμεσα στα πόδια μου... λέγοντας ότι κάνει τη δουλειά της... πάντα προσπαθώ να τα βλέπω όλα θετικά, αλλά δεν νιώθω καλά τώρα».

Ωστόσο, σύμφωνα με το Page Six, εκπρόσωπος της TSA δήλωσε ότι ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο ελέγχου από τους ελεγκτές αξιωματικούς, όπως φαίνεται και από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του αεροδρομίου.

«Το βίντεο του CCTV δείχνει ότι οι αξιωματικοί που συμμετείχαν στον έλεγχο της κ. Ρος, τήρησαν πιστά όλα τα πρωτόκολλα, ωστόσο η ηγεσία της TSA θα συνεχίσει να διερευνά το ζήτημα περαιτέρω. Παρακαλούμε την κ. Ρος να έρθει σε επαφή με την TSA, ώστε να μπορέσουμε να συνεργαστούμε μαζί της άμεσα για να εξετάσουμε τις ανησυχίες της».







Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης