Υβόννη Μπόσνιακ: Τα ξένα περιοδικά μόδας εκθειάζουν τη νέα συλλογή της

Υβόννη Μπόσνιακ: Τα ξένα περιοδικά μόδας εκθειάζουν τη νέα συλλογή της

 Περιοδικά... πρώτης γραμμής όπως το Bazzar, το Vanity Fair αλλά και η Vogue φιλοξενούν στις σελίδες τους τη σχεδιάστρια μόδας

bosniak_ar
Με επιτυχία και αναγνώριση από διακεκριμένα περιοδικά μόδας έχει στεφθεί η έβδομη σειρά ρούχων της Υβόννης Μπόσνιακ. Περιοδικά... πρώτης γραμμής όπως το Bazzar, το Vanity Fair αλλά και η Vogue φιλοξενούν στις σελίδες τους τη σχεδιάστρια μόδας και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον οίκο μόδας «Yvonne Bosnjak Athens» και το σχεδιαστικό ταλέντο της Υβόννης.


«Όταν η κομψότητα συναντά την ποιότητα η Υβόννη Μπόσνιακ βρίσκει την έμπνευση της και δημιουργεί pret a porter γυναικεία ρούχα...», με αυτές τις λέξεις η βρετανική έκδοση του περιοδικού Bazaar προλογίζει την Υβόννη Μπόσνιακ μετά την τελευταία της κολεξιόν. Στο τεύχος Ιουνίου, το διάσημο περιοδικό φιλοξενεί στις σελίδες του τη σχεδιάστρια μόδας και υμνεί τον μινιμαλισμό και τη μονοχρωμία που έχει επιλέξει για τη νέα της σειρά. Στο ίδιο μήκος κύματος και το Vanity Fair, το οποίο με εξώφυλλο τη Νικόλ Κίντμαν, αναφέρεται εκτενώς στην Υβόννη Μπόσνιακ και στα ποιοτικά της ρούχα.


Σύμφωνα με το Designers Profile της έντυπης αγγλικής Vogue, η εταιρεία Yvonne Bosnjak Athens, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ανερχόμενα Fashion brands στην Ευρώπη. Η εν λόγω ενότητα του περιοδικού, στόχο έχει να συστήσει στο κοινό, που αγαπά τη Μόδα και ακολουθεί τις τάσεις, τους νέους, fashion-forward σχεδιαστές prêt a porter.

Χαρακτηριστικά το απόσπασμα αναφέρει: «Από το λανσάρισμα του το 2016, το Yvonne Bosnjak Prêt a Porter είναι ένα σύγχρονο fashion brand που συνδυάζει την κομψότητα με την λειτουργικότητα. Κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο με ξεχωριστή φροντίδα και αισθητική, από τον άνθρωπο που οραματίστηκε αυτό το ιδιαίτερο κόνσεπτ, την Υβόννη Μπόσνιακ. Το πάθος της για την προσιτή πολυτέλεια την οδήγησε στο να φτιάξει διαχρονικές, μινιμαλιστικές και μονοχρωματικές κολεξιόν, εμπνευσμένες από την γυναικεία χειραφέτηση».


Το όραμα της Υβόννης Μπόσνιακ έγινε πραγματικότητα και η ίδια δηλώνει κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη με τη νέα της κολεξιόν! «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη, που μου δίνεται η ευκαιρία, να κάνω την έμπνευσή μου, πραγματικότητα», δηλώνει η σχεδιάστρια μόδας και παρουσιάζει στο κοινό την έβδομη συλλογή «Yvonne Bosnjak Athens».

ed3ee814-0159-45d9-808c-26ecaafeb150
Το Vanity Fair με εξώφυλλο τη Νικόλ Κίντμαν, αναφέρεται εκτενώς στην Υβόννη Μπόσνιακ και στα ρούχα της
54c2fedc-f95b-448a-804b-bbf5041befe5
Κλείσιμο



7a1480d2-c5f3-45c5-8c23-7866f9807e8e
Στο τεύχος Ιουνίου, το διάσημο περιοδικό φιλοξενεί στις σελίδες του τη σχεδιάστρια μόδας
b347cc46-61bd-4110-abd4-39eac342e265
«Όταν η κομψότητα συναντά την ποιότητα...», με αυτές τις λέξεις η Βρετανική έκδοση του περιοδικού Bazaar προλογίζει την Υβόννη Μπόσνιακ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης