Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ημέρες ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, καθώς κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους. Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τις αναρτήσεις του χαρούμενου μπαμπά που δείχνει ξετρελαμένος με το μωρό.
Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, η σύζυγος του παρουσιαστή πήρε εξιτήριο και μαζί με το μωρό και τον Ευτύχη επέστρεψαν στο σπίτι τους. Πριν το κάνουν όμως αυτό έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες στο προαύλιο της κλινικής με το… πριν και το μετά!
«Πήγαμε δύο και φύγαμε τρεις!!! Μεγάλη μέρα σήμερα. Φύγαμε από την κλινική και ήρθαμε σπίτι. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλό Πάσχα σε όλους», έγραψαν οι ευτυχισμένοι γονείς.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events