Ο παρουσιαστής Ευτύχης Μπλέτσας έγινε πατέρας: «Αγάπη μου, ευχαριστώ»

Ο παρουσιαστής Ευτύχης Μπλέτσας έγινε πατέρας: «Αγάπη μου, ευχαριστώ»

Δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία με τη μπέμπα

mpletsas
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η σύζυγος του παρουσιαστή γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ήρθε στον κόσμο για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.


Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό από τον χαρούμενο μπαμπά, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία με τη μπέμπα.

«Ήρθε η κόρη!! Το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής μας μόλις ξεκίνησε! Με διαφορά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου όταν την είδα για πρώτη φορά με το που βγήκε από την Ηλέκτρα. Αγάπη μου ευχαριστώ για το δώρο που μας έφερες. Είσαι θησαυρός!!! Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και την άπειρη αγάπη μου σας στέλνετε!», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να στείλουν τις δικές τους ευχές μέσω των σχολίων.


Δείτε τη φωτογραφία:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ήρθε η κόρη!! Το πιο μαγικό ταξιδι της ζωης μας μόλις ξεκίνησε! Με διαφορά η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου όταν την είδα για πρώτη φορά με το που βγήκε από την Ηλέκτρα. Αγάπη μου ευχαριστώ για το δώρο που μας έφερες. Εισαι θησαυρός!!! Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και την άπειρη αγάπη μου σας στέλνετε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευτύχης Μπλέτσας (@ftbletsas) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης