Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού

Η αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού

 «Μια χαρά αισθάνομαι …για τον γάμο της Τζένης», φέρεται να δήλωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος 

Petros_Kostopoulos
Η είδηση ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται το καλοκαίρι έπεσε σαν «βόμβα» στους κύκλους της showbiz. Δημοσιεύματα και εκπομπές ασχολήθηκαν με τη σχέση του ζευγαριού και κατέγραψαν δηλώσεις για το θέμα. Όμως, όλοι αναζήτησαν και τις πρώτες αντιδράσεις του πρώην συζύγου της Τζένης, Πέτρου Κωστόπουλου, με τον οποίο σήμερα η σχέση τους είναι πολύ καλή.


Η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον Πέτρο Κωστόπουλο στο Open, που φιλοξενεί τις εκπομπές τους, και μετέφερε τον διάλογό τους. Η παρουσιάστρια του εξήγησε ότι τον έψαχναν για να τον ρωτήσουν για τον γάμο της Τζένης και εκείνος της απάντησε: «Κατερίνα μου, εφτά χρόνια είμαστε χωρισμένοι, όλα αυτά φυσιολογικά είναι».


Ενώ η δημοσιογράφος της εκπομπής Έλενα Πολυκάρπου, που επίσης μίλησε μαζί του στην αίθουσα σύνταξης, μετέφερε την πληροφορία ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος γνώριζε για την επανασύνδεση της Τζένης με τον Βασίλη Κικίλια και φυσικά, δεν είπε πουθένα τίποτα. Ενώ και στην δημοσιογράφο δήλωσε: «Μια χαρά αισθάνομαι …για τον γάμο της Τζένης».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης