Ο «Τζον Σνόου» του Game of Thrones ως Τσώρτσιλ σε επικό βίντεο - τρολάρισμα στη Μέι

Ο «Τζον Σνόου» του Game of Thrones ως Τσώρτσιλ σε επικό βίντεο - τρολάρισμα στη Μέι

Η απίστευτη παρωδία με πρωταγωνιστή τον Κιτ Χάρινγκτον  του Game of Thrones αποτυπώνει το... «όνειρο θερινής νυκτός» της Βρετανίδας πρωθυπουργού να σώσει το Ηνωμένο Βασίλειο με ένα φιλί στον Τσώρτσιλ

may
Όταν το Saturday Night Live του NBC αποφάσισε να τρολάρει το αδιέξοδο για το Brexit, η φαντασία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο ήταν απολαυστικό από κάθε πλευρά.

Ο λόγος για ένα σκετσάκι που δείχνει την Τερέζα Μέι -που την υποδύεται η Κέιτ ΜακΚίνον- να επικρίνεται και να χλευάζεται για τους χειρισμούς της προφανώς, μέχρι που ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με τον Ουίνστον Τσώρτσιλ και σώζει το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τίποτα δεν πηγαίνει, λοιπόν, καλά για την Bρετανίδα πρωθυπουργό που καθημερινά βάλλεται πανταχόθεν και δέχεται αγριεμένα βλέμματα στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η ΜακΚίνον ως Μέι εμφανίζεται να έχει μία πολύ δύσκολη ημέρα με ένα σωρό ατυχίες, όπως να την πιάσει βροχή στο δρόμο και να αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει ως προστασία την τσάντα της. Σε μία σκηνή προσπαθεί να φάει fish and chips στο πάρκο μέχρι να ανακαλύψει ότι το μπουκάλι της κέτσαπ έχει γεμίσει νερό και - μη σου τύχει- ένα πουλί κουτσουλάει το γεύμα της.



Αποφασίζοντας να διασχίσει το δρόμο, ένα ταξί περνά μέσα από μία λακούβα με νερό και την κάνει μούσκεμα ενώ περιμένει αβοήθητη στην άκρη του δρόμου. Στη συνέχεια ανοίγει το κινητό της και πληκτρολογεί στο Google «Theresa May Fans» και η απάντηση της μηχανής αναζήτησης είναι... «μηδέν αποτέλεσμα»

Απελπισμένη με την ατυχία της περπατά δίπλα από μία βιτρίνα καταστήματος και βλέπει την εικόνα του Τσώρτσιλ, τον οποίο υποδύεται ο  «Τζον Σνόου» του Game of Thrones, Κιτ Χάρινγκτον. Η σκηνή τότε αλλάζει και η Μέι «τηλεμεταφέρεται» σε μία άλλη διάσταση όπου χορεύει μαζί με τον Βρετανό πρώην πρωθυπουργό. Ένας χορός που καταλήγει σε παθιασμένο φιλί

Μετά το φιλί, η Μέι μπαίνει στο Κοινοβούλιο όπου πληροφορείται από τον ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, ότι το σχέδιό της για το Brexit πέρασε.

Κλείσιμο
Όμως, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Μέι ξυπνά και συνειδητοποιεί ότι όλα ήταν ένα όνειρο, καθώς ανοίγοντας την τηλεόραση τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να την επικρίνουν σφόδρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης