Αποχώρηση «βόμβα» της Πάολα από το σχήμα με τον Σφακιανάκη - «Δεν αντέχω τις ιδιοτροπίες του»

Αποχώρηση «βόμβα» της Πάολα από το σχήμα με τον Σφακιανάκη - «Δεν αντέχω τις ιδιοτροπίες του»

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η λαϊκή τραγουδίστρια για την αποχώρησή της άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά και τη στάση του συναδέλφου της -Gazi Live: Κλείνουμε νωρίτερα εξαιτίας προσωπικών λόγων των δύο καλλιτεχνών

paola-sfa_main02
Την αποχώρησή της από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη ανακοίνωσε η Πάολα, αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά και τη στάση του.

“Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του...”, αναφέρει η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια και καταλήγει: “ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!”.


Gazi Live: Κλείνουμε νωρίτερα εξαιτίας προσωπικών λόγων των δύο καλλιτεχνών
Λίγες ώρες μετά, το Gazi Live, με ανακοίνωσή του στο Instagram ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που επέλεξε το νυχτερινό μαγαζί, ενώ ανέφερε πως το κέντρο κλείνει εξαιτίας προσωπικών λόγων των δύο καλλιτεχνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Gazi Live:
«ΘA ΘEΛAME NA EYXAPIΣTHΣOYME TOΣO TOΝ KOΣMO ΠOY EΠEΛEΞE AYTH TH ΣEZON TO GAZI Live KANONTAΣ AΛΛEΠAΛΛHΛA sold out, OΣO KAI TOYΣ TPAΓOYΔIΣTEΣ KAI ΣYNTEΛEΣTEΣ TOY ΠPOΓPAMMATOΣ. ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΓIA ΠPOΣΩΠIKOYΣ ΛOΓOYΣ TΩN KAΛΛITEXNΩN, TO GAZI Live EPIΞE AYΛAIA XΘEΣ ΠAPAΣKEYH, 2 EBΔOMAΔEΣ NΩPITEPA AΠO THΝ ΠPOΓPAMMATIΣMENH ΛHΞH TΩN EMΦANIΣEΩN.
Κλείσιμο
H EΠIXEIPHΣH & TO ΠPOΣΩΠIKO
TOY GAZI Live»



Υπενθυμίζεται ότι από το σχήμα είχε αποχωρήσει δύο ημέρες πριν από την πρεμιέρα και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Μάλιστα, σε σχετική ανάρτησή του στα social media, ο επιτυχημένος τραγουδοποιός είχε επίσης αφήσει αιχμές κατά του Νότη Σφακιανάκη λέγοντας πως του “έκοψε” το δεύτερο πρόγραμμα για το οποίο είχαν συμφωνήσει εξαρχής και τόνιζε πως οι σχέσεις του με την Πάολα παραμένουν εξαιρετικές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης