Μάικλ Τζάκσον: «Θα έκοβα τις φλέβες μου αν κακοποιούσα ποτέ παιδί», έλεγε το 1999 σε συνέντευξη

Μάικλ Τζάκσον: «Θα έκοβα τις φλέβες μου αν κακοποιούσα ποτέ παιδί», έλεγε το 1999 σε συνέντευξη

Σοκάρει αδημοσίευτη ραδιοφωνική συνέντευξη του Μάικλ Τζάκσον στον Πιρς Μόργκαν - «Aν δεν υπήρχαν τα παιδιά δεν θα με ενδιέφερε να ζω. Είναι η έμπνευσή μου»

mchi01
Και ενώ οι αποκαλύψεις από το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland σοκάρουν ολοένα και περισσότερο, ο Πιρς Μόργκαν φέρνει στη δημοσιότητα ραδιοφωνική συνέντευξη που του είχε παραχωρήσει ο βασιλιάς της pop το 1999, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Λονδίνο για τα εγκαίνια του Χάροντς του καλού του φίλου Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ.

«Αν δεν ήταν τα παιδιά δεν θα με ενδιέφερε να ζω. Είναι η έμπνευσή μου», ακούγεται να λέει ο Τζάκσον σε μία συνέντευξη που, τελικά, δε δημοσιεύτηκε ποτέ.

jackson1
jakson2


Ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του κάνει παράπονα για τη στάση του Τύπου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι σκληροί» μαζί του στον τρόπο που καλύπτουν το θέμα της σχέσης του με τα μικρά αγόρια.

«Ό, τι κάνω, κάθε τραγούδι που γράφω, προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον μου και είναι τόσο άδικο, είμαι τόσο στεναχωρημένος γι 'αυτό», προσθέτει ο Τζάκσον, ενώ καταλήγει:

Κλείσιμο
«Καλύτερα να κόψω τις φλέβες μου παρά να κακοποιήσω ένα παιδί. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης