«Θέλω να κάνω κάτι με τη ζωή μου», είχε πει το 1992 ο Λουκ Πέρι

«Θέλω να κάνω κάτι με τη ζωή μου», είχε πει το 1992 ο Λουκ Πέρι

Η συνέντευξη που είχε δώσει στο NBC και μιλούσε για τα όνειρα και τη ζωή του

Look_Perry
Ο Λουκ Πέρι πάντα ήξερε ότι θα άφηνε το σημάδι του στο Χόλιγουντ. Ο ηθοποιός, ο οποίος πέθανε χθες σε ηλικία 52 ετών είχε μιλήσει το 1992 στην εκπομπή του NBC «Πρώτο Πρόσωπο» για το πώς διαχειριζόταν τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Χρυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» αλλά και το πώς σκόπευε να συνεχίσει την καριέρα του τα επόμενα χρόνια.

«Ένιωσα περίεργα την πρώτη φορά που η μητέρα μου με είδε να βγαίνω από μια λιμουζίνα. Ίσως ένιωσα και λίγο ένοχος», είχε πει ο ηθοποιός, που μεγάλωσε στη μικρή κοινότητα του Fredericktown στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Ο Πέρι, ο οποίος ήταν μόλις 25 ετών κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκάλυψε ότι πάντα ονειρευόταν το στιλ και την άνεση αλλά οι ευκαιρίες δεν υπήρχαν στο σπίτι με τους θετούς του γονείς. Έτσι, μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο, τα μάζεψε και κατευθύνθηκε προς το Χόλιγουντ. Μάλιστα τότε είχε δουλέψει στο Λος Άντζελες στρώνοντας με φτυάρι άσφαλτο στο δρόμο.



Ο Λουκ στη σειρά υποδυόταν ένα «κακό» αλλά πολύ ευαίσθητο αγόρι, τον Ντίλαν Μακέι. Σύντομα θα ήταν πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικό της εποχής και τα κοριτσάκια θα παραληρούσαν για χάρη του. Όταν δε του έλεγαν ότι μοιάζει πολύ με τον Τζέιμς Ντιν σε εκείνον δεν άρεσε καθόλου η σύγκριση λέγοντας πως ο Ντιν σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 24 του.

«Ελπίζω να δουλεύω ακόμα όταν είμαι 30, 40 και 50 και για όσο καιρό θέλω», είχε πει ο ηθοποιός. Ήθελε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στη μεγάλη οθόνη και στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ για να έχει κάτι στο βιογραφικό του.

«Θέλω να κάνω κάτι με τη ζωή μου. Για όσο ζήσω, θέλω να κάνω κάτι. Δεν θέλω να κοιτάξω πίσω και να δω ότι δεν έκανα τίποτα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Λουκ Πέρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης