Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» αποχαιρετούν τον «Ντίλαν»

Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» αποχαιρετούν τον «Ντίλαν»

Οι συμπρωταγωνιστές του στη δημοφιλή σειρά με οδύνη λένε το δικό τους αντίο στον Λουκ Πέρι

Beverly_Hills1
Ο αιφνίδιος χαμός του Λουκ Πέρι έχει γεμίσει με θλίψη τον κόσμο του Χόλιγουντ αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Ο δημοφιλής ηθοποιός παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών έφυγε από τη ζωή μόλις στα 52 του χρόνια χτυπημένος από βαρύ εγκεφαλικό. Οι συμπρωταγωνιστές του στη σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» μέσα από την οποία έγινε και διάσημος λένε το δικό τους αντίο στον Ντίλαν.

Ο Ian Ziering που υποδύονταν τον «Στιβ» έγραψε: «Αγαπητέ Luke, θα επιστρέφω στις αναμνήσεις που μοιραστήκαμε τα τελευταία τριάντα χρόνια. Μακάρι σ’ αυτό το ταξίδι να πλουτίσεις από εκείνες τις ψυχές που “έφυγαν” πριν από εσένα, όπως πλούτισες κι εσύ τις ψυχές εκείνων που άφησες πίσω. Θέε μου, σε παρακαλώ δωσ’ του μια θέση δίπλα σου, την αξίζει».

View this post on Instagram

No words can express what my heart feels hearing today's shocking news. Let us all say a prayer for his speedy recovery.

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on


H Christine Elise McCarthy που είχε πιο σύντομο ρόλο στη σειρά και υποδύθηκε την Έμιλι Βαλεντάιν έγραψε: «Με βαριά καρδιά, είμαι συντετριμμένη που πρέπει να ανακοινώσω το θάνατο του Luke. Είμαι σε σοκ και δεν έχω λόγια πέρα από το ό,τι ήταν ένας αληθινά ευγενικός gentleman. Θα λείψει απ’ όλους όσοι τον γνωρίσαμε από κοντά και τους εκατομμύρια που τον αγάπησαν. RIP αγαπημένε Luke. Ο χρόνος σου εδώ ήταν πολύ σύντομος».

Κλείσιμο

H Gabrielle Carteris που υποδύθηκε την Άντρεα έγραψε: 
«Αγαπημένε Luke, είμαι συντετριμμένη και χωρίς λόγια. Φίλε μου, ήσουν μία δυνατή ψυχή και έχεις αφήσει το σημάδι σου. Την αγάπη μου και τις προσευχές μου για την οικογένειά σου και όσους σ’ αγαπούσαν. RIP».


Beverly_Hills



Επιπλέον συλλυπητήρια και αποχαιρετιστήρια μηνύματα έσπευσαν να αφήσουν στα social media και πολλοί άλλοι διάσημοι του Hollywood, που είχαν συνεργαστεί μαζί του όπως η συμπρωταγωνίστριά του στο Riverdale, Molly Ringwald, o Leonardo DiCaprio, η Patricia  Arquette και ο Charlie Sheen.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης