Η Κοντσίτα φαλακρή: Νέο look για τη νικήτρια της Eurovision

Η Κοντσίτα φαλακρή: Νέο look για τη νικήτρια της Eurovision

Νέο εκκεντρικό στυλ για την τραγουδίστρια με το μούσι

conchita-500
H Κοντσίτα κατάφερε και πάλι να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με το εκκεντρικό της στυλ. Αυτή τη φορά, δεν δίστασε να ξυρίσει το κεφάλι της και να ποζάρει φορώντας ένα ολόλευκο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ.


Η Κοντσίτα Βουρστ ή Τομ Νόιβιρθ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα εμφανίστηκε στην Όπερα της Βιέννης και τράβηξε όλα τα βλέμματα. H σοπράνο Anna Netrebko μαζί με τον σύζυγό της Yusif Eyvazov άνοιξαν την Όπερα για το 2019 με περισσότερους από 5.000 καλεσμένους.


Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους εθεάθησαν και αρκετοί διάσημοι, μεταξύ αυτών η Elle Macpherson, o πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας Gerhard Schröder με την (πέμπτη) του σύζυγό του και η έκπληξη της βραδιάς, η Auma Obama, ετεροθαλής αδελφή του πρώην πλανητάρχη. Η πρώην νικήτρια της Eurovision πόζαρε με χάρη στα φλας των φωτογράφων, αλλά δεν έκανε καμία δήλωση για τη φετινή Eurovision που θα γίνει στο Τελ Αβίβ. 


Δείτε τις εικόνες: 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

honoured to be at #wieneropernball2019 tonight, also because it's an opportunity to underline the importance of the european elections in may: go to vote! body: @nange.magro_dead.lotus.couture evening skirt: @juergenchristianhoerlofficial Styling: @jpheg @wienerstaatsoper @europride2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη conchita (@conchitawurst) στις



Κλείσιμο
conchita-500
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης