Όσκαρ 2019: Ρέιτσελ Βάις και Ολίβια Κόλμαν στις πιο κακοντυμένες της βραδιάς

Όσκαρ 2019: Ρέιτσελ Βάις και Ολίβια Κόλμαν στις πιο κακοντυμένες της βραδιάς

Η κόκκινη τουαλέτα με πλαστικό της Βάις και ο τεράστιος φιόγκος της Κόλμαν δεν γλίτωσαν τα αρνητικά σχόλια

oscar-rachel-wiesz
Οι κυρίες που απέσπασαν τον θλιβερό τίτλο της κακόγουστης εμφάνισης στην απονομή των Όσκαρ επέλεξαν άκομψα υφάσματα και φανταχτερά χρώματα. Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι δημιουργίες που επέλεξαν ορισμένες ηθοποιοί και τραγουδίστριες για να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί όχι μόνο δεν της κολάκευαν αλλά τους προσέδιδαν και κάτι δεύτερο.

Το πλαστικό υλικό σε πολλές από τις δημιουργίες ήταν ότι χειρότερο μπορούσαν να επιλέξουν, σχολιάζουν οι ενδυματολόγοι. Γι΄αυτούς, η γοητευτική Ρέιτσελ Βάις έκανε την χειρότερη εμφάνιση στην απονομή των βραβείων Όσκαρ. Επέλεξε ένα περίεργο κόκκινο φόρεμα από καουτσούκ που δεν την κολάκευε καθόλου.

oscar-rachel-wiesz
Ρέιτσελ Βάις


Η 48χρονη ηθοποιός δεν ήταν όμως η μόνη που απέσπασε πικρόχολα σχόλια για την εμφάνισή της. Το όνομα της ηθοποιού Σάρα Πόλσον συγκαταλέγεται στον κατάλογο των χειρότερων εμφανίσεων, καθώς πόζαρε στο φακό μ' ένα φούξια φόρεμα με πιέτες και το επάνω μέρος συνδεόταν με το κάτω αφήνοντας την μέση ακάλυπτη.

Ακόμα και η σταρ της βραδιάς, Ολίβια Κόλμαν, που απέσπασε το βραβείο Α΄γυναικείου ρόλου, δεν γλύτωσε από το στόμα των κακεντρεχών ενδυματολόγων. Η πράσινη τουαλέτα που επέλεξε και η τεράστια εσάρπα από τούλι που έπεφτε μέχρι το πάτωμα, δεν ήταν ότι καλύτερο για την περίσταση. Η τουαλέτα από ταφτά με μανίκια από διαφάνεια και κεντητή μαύρη εσάρπα δεν την κολάκευε, όπως σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

oscar-olivia-colman
Ολίβια Κόλμαν, η πρωταγωνίστρια του Λάνθιμου και νικήτρια του Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου


Η τραγουδίστρια της κάντρι Κέισι Μασγκρέιβς υιοθέτησε την τελευταία λέξη της μόδας- την τουτού- σε όλο της το μεγαλείο! Το τούλινο ροζ φόρεμά της την έκανε να μοιάζει με μπομπονιέρα. Ακόμα και στους καρπούς των χεριών της έβαλε τούλι.

Κλείσιμο
Αλλά και η πρώην σταρ της Disney Λόρα Μαράνο όπως και η ηθοποιός Μάγια Ρούντολφ απέσπασαν διόλου κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή τους. Η Μαράνο επέλεξε μία τουαλέτα σε πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα με τολμηρό ντεκολτέ κι έναν τεράστιο κακόγουστο φιόγκο στην πλάτη.
Από την πλευρά της, η Μάγια Ρούντολφ επέλεξε ένα φούξια φλοράλ φόρεμα που θύμιζε «το μικρό σπίτι στο λιβάδι».

Το μαύρο και το μεταλλικό χρώμα κυριάρχησαν στα φετινά Όσκαρ με την λατίνα σταρ της ποπ, Τζένιφερ Λόπεζ, να κλέβει την παράσταση. Περπατώντας στο κόκκινο χαλί μήκους 200 μέτρων, οι κυρίες που συμμετείχαν στην απονομή των βραβείων, έδειξαν σαφή προτίμηση σε δύο χρώματα: το μεταλλικό και το μαύρο, όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild». Η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί να μην βραβεύτηκε αλλά η μεταλλική τουαλέτα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της με την υπογραφή του οίκου Τομ Φορντ άναψε φωτιές. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Dolby Theater του Λος Άντζελες μαγνήτισε το φακό, όπως επισημαίνουν τα διεθνή ΜΜΕ. Με το αστραφτερό κολλητό φόρεμα και τα αντίστοιχα κοσμήματα κατάφερε να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες κυρίες.

oscar-jenifer-lopez
oscar-brie-larson
Μπρι Λάρσον


Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η 29χρονη Μπρι Λάρσον. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός επέλεξε ένα στενό μεταλλικό φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι που άφηνε σε κοινή θέα τα υπέροχα πόδια της.

Η Lady Gaga προτίμησε την κλασική εκδοχή του μαύρου με μία έξωμη τουαλέτα σε ίσια γραμμή και τα μαλλιά κότσο.
oscar-lady-gaga



Η 33χρονη Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ «πάντρεψε» το κλασικό με το μοντέρνο δίνοντας του μία αστραφτερή νότα. Επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με χρυσές πινελιές για να συνοδεύσει τον αγαπημένο της, Μπράντλει Κούπερ.


oscar-bradley-mama
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ με την γυναίκα του Ιρίνα Σάικ και τη μαμά του Γκλόρια Καμπάνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης