Οσκαρ 2019: Με διαμάντι Tiffany αξίας 30 εκατ. δολαρίων εμφανίστηκε η Lady Gaga

Οσκαρ 2019: Με διαμάντι Tiffany αξίας 30 εκατ. δολαρίων εμφανίστηκε η Lady Gaga

Το τεράστιο κίτρινο διαμάντι που φόρεσε η πρωταγωνίστρια του A star is born, είχε φορέσει και η Όντρεϊ Χεπμπορν στο Breakfast at Tiffany's

20766103
Μπορεί η «απλή» μαύρη τουαλέτα της να μην προκάλεσε το ενδιαφέρον, όμως η Lady Gaga βρήκε τρόπο να μαγνητίσει τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2019.

Φόρεσε ως κόσμημα ένα τεράστιο κίτρινο διαμάντι που δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο, τόσο λόγω του μεγέθους του όσο και... της ιστορίας του.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας A star is born, που κέρδισε το Όσκαρ για το τραγούδι της “Shallow” με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, επέλεξε το 128,54 καρατίων διαμάντι από τον Οίκο Tiffany και το οποίο είχε φορεθεί από την Όντρεϊ Χεπμπορν, στην ταινία «Breakfast at Tiffany’s», το 1961.

diamanti-audrey-ena
Κλείσιμο


Το κίτρινο διαμάντι εξορύχθηκε το 1877 από τα Ορυχεία Κίμπερλέι της Νότιας Αφρικής και είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Η αξία του υπολογίζεται στα 30 εκατ. δολάρια - ή και παραπάνω - και έτσι η Lady Gaga κατέχει πλέον το ρεκόρ: Έγινε εκείνη που φόρεσε το πιο ακριβό κομμάτι στην ιστορία των Όσκαρ.

oscar-lady-gaga
20766103
Breakfast at Tiffany's (1961) | (4/6) | Diamonds


Η Lady Gaga ξέσπασε σε κλάματα όταν ανακοινώθηκε πως κέρδισε το Όσκαρ για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς. Το Shallow, το τραγούδι της ταινίας A star is born, κέρδισε φέτος τόσο τις εντυπώσεις όσο και τα βραβεία. Η ερμηνεία της Lady Gaga και του συμπρωταγωνιστή της και σκηνοθέτη της ταινίας Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν ένα από τα highlights της βραδιάς. 

Lady Gaga & Bradley Cooper sings ''Shallow'' at the Oscars 2019


Λίγο αργότερα, παραλαμβάνοντας το βραβείο η Lady Gaga με το κίτρινο διαμάντι να λάμπει στο λαιμό της και ουσιαστικά κλαίγοντας, είπε: «Έχω δουλέψει πολύ σκληρά σε όλη μου τη ζωή. Δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά το όνειρο, το να μην τα παρατάς, το να σηκώνεσαι όρθιος, όσες φορές κι αν σε απορρίψουν. Μην το βάζετε κάτω αν έχετε ένα όνειρο, αν έχετε πάθος δουλέψτε σκληρά».







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης