Διάσημος παρουσιαστής απειλείται με πρόστιμο γιατί έφαγε βάτραχο στη Βουλγαρία

Διάσημος παρουσιαστής απειλείται με πρόστιμο γιατί έφαγε βάτραχο στη Βουλγαρία

Το πρόστιμο για  τον Μπίαρ Γκριλς μπορεί να φτάσει και τα 2.500 ευρώ

frog-1
Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο επιβολής προστίμου από τις βουλγαρικές αρχές βρίσκεται ο γνωστός και στην Ελλάδα παρουσιαστής Μπιαρ Γκριλς επειδή σε ένα επεισόδιο της σειράς Running Wild σκότωσε και έβρασε έναν βάτραχο!

Τα γυρίσματα της εκπομπής έγιναν το 2017 στη λίμνη Καρακάσεβο που θεωρείται προστατευμένη περιοχή αλλά το επεισόδιο μεταδόθηκε πριν από έναν μήνα.

«Είναι προφανές από το οπτικό υλικό ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σημειώθηκαν παραβάσεις του νόμου για τις προστατευμένες περιοχές με την είσοδο και το κολύμπι στη λίμνη Καρακάσεβο, το άναμα φωτιάς και το κυνήγι ζώων» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Περιβάλλοντος της Βουλγαρίας.

Το πρόστιμο που προβλέπεται ξεκινά από τα 500 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και τα 5.000 ευρώ για την εταιρεία παραγωγής ενώ για τον παρουσιαστή - αλλά και τον συμπαρουσιαστή του στο επίμαχο επεισόδιο, τον χορευτή Ντέρεκ Χιού - ξεκινά από τα 250 ευρώ και μπορεί να φτάσει έως και τα 2.500 ευρώ.

Σύμφωνα με το υπουργείο η εταιρεία παραγωγής είχε ενημερωθεί για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει στη λίμνη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Στο στόχαστρο των ερευνών θα βρεθούν και ενδεχόμενες ευθύνες των υπευθύνων του πάρκου Ρίλα που βρίσκεται στη λίμνη.


Κλείσιμο
Derek Hough with Bear Grylls Season 4 Episode 5   2018 Full HD HD
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης