Η Μπριζίτ Μακρόν επισκέφθηκε έναν αρχαίο αιγυπτιακό ναό με το πιο ανατρεπτικό look!

Η Μπριζίτ Μακρόν επισκέφθηκε έναν αρχαίο αιγυπτιακό ναό με το πιο ανατρεπτικό look!

Με κουστούμι συνδυασμένο με πανάκριβα sneakers Louis Vuitton εμφανίστηκε η πρώτη κυρία της Γαλλίας στον ναό Αμπού Σίμπελ, ηλικίας άνω των 3000 ετών

brigitte
Οι στιλιστικές επιλογές της Μπριζίτ Μακρόν προσελκύουν το ενδιαφέρον των τοπικών ΜΜΕ κατά την τριήμερη επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας στην νότια Αίγυπτο.

Εχθές, η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας συνόδεψε τον σύζυγό της στους αρχαιολογικούς ναούς Αμπού Σίμπελ, ηλικίας άνω των 3.000 ετών, και επέλεξε για την περίσταση ένα στιλάτο γυναικείο κουστούμι, που το συνδύασε με άνετα αθλητικά παπούτσια.

Κι επειδή η Μπριζίτ είναι η... Μπριζίτ, δεν θα μπορούσε φυσικά να φορά ένα απλό ζευγάρι sneakers.

brigitte


Σύμφωνα με την Daily Mail, τα αθλητικά με τα οποία εμφανίστηκε η Μακρόν στον ναό ήταν ένα συλλεκτικό ζευγάρι Louis Vuitton, του οποίου η τιμή εκτιμάται γύρω στα 730 ευρώ.

Κλείσιμο
Η 65χρονη συνόδεψε την Κυριακή τον σύζυγό της, που βρίσκεται σε τριήμερη επίσκεψη στην Αίγυπτο, στο Αμπού Σίμπελ, έναν από τους πιο δημοφιλείς αρχαιολογικούς τόπους της χώρας.

Το Αμπού Σίμπελ αποτελείται από δυο μεγαλοπρεπείς ναούς που έκτισε ο Ραμσής ο Β΄ εις ανάμνηση της νίκης του επί του στρατού των Χετταίων στη μάχη του Καντές.

Το προεδικό ζευγάρι ξεναγήθηκε στα αξιοθέτα και έδειχνε μαγεμένο με το εντυπωσιακό μνημείο.

sibel-1
sibel-2


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης