Οι πρωταγωνίστριες του «The Favourite» του Λάνθιμου αποκαλύπτουν το αστείο «μυστικό» πίσω από τις λεσβιακές σκηνές

Οι πρωταγωνίστριες του «The Favourite» του Λάνθιμου αποκαλύπτουν το αστείο «μυστικό» πίσω από τις λεσβιακές σκηνές

Στην βρετανική Vοgue μίλησαν δύο από τις πιο πρόσφατες «μούσες» του Γιώργου Λάνθιμου, η Έμα Στόουν και η Ολίβια Κόλμαν

coleman-stone
Στην βρετανική Vοgue μίλησαν δύο από τις πιο πρόσφατες «μούσες» του Γιώργου Λάνθιμου, οι οποίες πρωταγωνιστούν στην τελευταία του ταινία «The Favourite».

Η Έμα Στόουν και η Ολίβια Κόλμαν έδωσαν μια εκτενή συνεντευξη στο περιοδικό για το τεύχος που πρόκειται να βγει στην κυκλοφορία τον ερχόμενο Φλεβάρη.

Μιλώντας στη Vogue, οι δύο ταλαντούχες ηθοποιοί μίλησαν για την προσωπική τους πορεία στην υποκριτική, τη συνεργασία τους με τον Έλληνα σκηνοθέτη και τη δυσκολία που έκρυβαν ορισμένες σκηνές της πολυβραβευμένης ταινίας, που έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές και θεωρείται από πολλούς φαβορί για τις Χρυσές Σφαίρες.

Το φιλμ του Λάνθιμου εστιάζει στο πολιτικό παρασκήνιο πίσω από την κόντρα δύο εξαδέλφων να κερδίσουν την εύνοια της Βασίλισσας Άννας της Βρετανίας, στις αρχές του 18ου αιώνα.

Η Ολίβια Κόλμαν πρωταγωνιστεί ως η μπαισέξουαλ μονάρχης, ενώ η Έμα Στόουν υποδύεται την Άμπιγκεϊλ Χιλ, ευνοουμένη της Βασίλισσας.

THE FAVOURITE | Teaser Trailer | FOX Searchlight


Μεταξύ των δυο αυτών χαρακτήρων αναπτύσσεται μια ερωτική οικειότητα, η οποία, όπως παραδέχεται η Κόλμαν, μερικές φορές τις έφερνε σε δύσκολη θέση.

«Υπήρχαν κάποιες σκηνές που μου προκαλούσαν νευρικότητα», ομολογεί στην συνέντευξή της η Κόλμαν, εξηγώντας τον τρόπο που σκέφτηκε για να σπάσει τον πάγο και να ελαφρύνει τη διάθεση κατά τη διάρκεια των «ρομαντικών» σκηνών.

Κλείσιμο
«Έβαλα ένα υγρό σφουγγάρι ανάμεσα στα πόδια μου, επειδή σκέφτηκα ότι θα ήταν αστείο αν το έβρισκε η Έμα. Μπορείτε να δείτε στο πρόσωπό της την ξαφνική έκφραση φρίκης».

Το Favourite έχει τέσσερις υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες, δύο από τις οποίες είναι στις κατηγορίες καλύτερης ηθοποιού Α Γυναικείου Ρόλου (για την Κόλμαν) και Β' Γυναικείου Ρόλου (για την Στόουν).

Μιλώντας στην Vogue, η Στόουν αποκάλυψε ότι «την έπιασε μελαγχολία» για μία εβδομάδα όταν έκλεισε τα 30, παρά το γεγονός ότι αισθάνεται πως η ωριμότητα τη βοηθά πλέον να βρει τη φωνή της ως ηθοποιός.

Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η αυτοπεποίθησή της έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και έχει πλέον αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να είναι αρεστή σε όλους. Το αποτέλεσμα είναι να νιώθει μεγαλύτερη σιγουριά και να μην προσπαθεί πια «να κερδίσει όσους δεν μπορούν να κερδηθούν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης