Σάννυ Μπαλτζή - Κωστής Μαραβέγιας χάλασαν τις καρδιές τους για… μικροπράγματα

Σάννυ Μπαλτζή - Κωστής Μαραβέγιας χάλασαν τις καρδιές τους για… μικροπράγματα

Το σινγκλ έχει κάνει ήδη πάταγο

IMG_1192
Η καταξιωμένη στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή βρέθηκε χθες στην κατάμεστη μουσική σκηνή του anodos live stage και καταχειροκροτήθηκε για το νέο τραγούδι “μικροπράγματα” στο οποιο υπογράφει τους στίχους. Ο Κωστής Μαραβέγιας ερμήνευσε το καινούριο κομματι αφιερώνοντας το στην δημιουργό. «Δεν θα μπορούσα ποτε να γραψω τετοιους στιχους» είπε χαριτολογώντας. Ήταν ένα υπέροχο βράδυ όπου επώνυμοι και κόσμος που έχει αγαπήσει τον Κωστή από τα τραγούδια του και το The voice έσπευσε να τον δει.

Κατα την διάρκεια της παράστασης ο ίδιος προέτρεψε πολλές φορές το κοινό να ψηφίσει τους τραγουδιστές της ομάδας του. Μεταξύ της μεγάλης κοριτσοπαρέας που ήταν στο τραπέζι της γνωστής στιχουργού ηταν και η κυρία Αγάπη Βαρδινογιάννη καθώς και η ψυχή και ιδιοκτήτρια της fashion pure μεγάλης εταιρίας μόδας Ρίτσας Αινίτου.

IMG_1223

Το σινγκλ έχει κάνει ήδη πάταγο... και όπως είναι γνωστό, ότι αγγίζει η Σάννυ Μπαλτζή γίνεται χρυσός.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έβαλε τη μουσική, επηρεασμένος από τη μουσική που έχει ακούσει και αγαπήσει, μια μελωδική και λυρική διαδρομή εμπνευσμένη από τα αργά τέμπο των ερωτικών '70ς με στάσεις στο αγαπημένο του Ιταλικό τραγούδι των Μίνα και Λούτσιο Μπατίστι. Η Σάννυ Μπαλτζή με τους στίχους της και προσθέτει μια ακόμα ατάκα στην ανθολογία των αντίο.

Κλείσιμο
«Όλα καλά και κάτι μικροπράγματα» λοιπόν. Απλώς σ' αγαπησα και πίστεψα στα θαυματα... είναι το μότο μας!

IMG_1194
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης