Survivor 2019 με σέξι αγρότες, Μπάγια και Τούρκους

Survivor 2019 με σέξι αγρότες, Μπάγια και Τούρκους

Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για το ριάλιτι επιβίωσης που αναμένεται και φέτος να προκαλέσει τηλεοπτικές αναταράξεις - Ερχεται τον Φεβρουάριο με Σάκη Τανιμανίδη, Γιώργο Λιανό, Μπάγια Αντωνοπούλου και 90.000 υποψήφιους παίκτες

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
survivor_arthro
Διανύουμε την περίοδο όπου εδώ και δύο χρόνια κηρύσσεται παραδοσιακά η έναρξη των προετοιμασιών για το ριάλιτι που άλλαξε ριζικά τη φιλοσοφία της ελληνικής τηλεόρασης, του «Survivor». Στην τρίτη εμφάνισή του, το πρόγραμμα που καταφέρνει, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις του ανταγωνισμού, να κατακτά την κορυφή επιστρέφει και μάλιστα με σημαντικές αλλαγές.

Το σημαντικότερο στοιχείο είναι το γεγονός ότι για μία ακόμη χρονιά φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή των προσδοκιών για τη μεγαλύτερη μερίδα του νεανικού κοινού, το οποίο σπεύδει ανά εκατοντάδες ημερησίως και ανά χιλιάδες εβδομαδιαίως να δηλώνει συμμετοχή. Πέρυσι οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 70.000, ενώ για φέτος η πρόβλεψη από πηγές της εταιρείας παραγωγής είναι πως θα ξεπεράσουν τις 90.000 αποδεικνύοντας ότι η δυναμική του ριάλιτι του ΣΚΑΪ κάθε άλλο παρά αποδυναμωμένη είναι. Κάθε ημέρα στα γραφεία της Acun Medya φτάνουν περίπου 700 συμμετοχές ηλεκτρονικά - αυτό συμβαίνει εδώ και τρεις εβδομάδες.

Τα πρώτα κάστινγκ στην Αθήνα έχουν ήδη γίνει, ενώ ακολουθεί ένα μεγάλο στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 15-17 Δεκεμβρίου. Από την ημέρα που βγήκε στον αέρα η ανακοίνωση και άνοιξε η πλατφόρμα των συμμετοχών η ροή είναι συνεχής και αυξημένη σημαντικά σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Στο στόχαστρο του Τούρκου οι σέξι αγρότες της Λάρισας

Αν και πέρυσι η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν να αρχίσει πολύ νωρίτερα η προβολή του «Survivor», φέτος δεν ισχύει το ίδιο. Ο Ιανουάριος αποκλείστηκε ως μήνας πρεμιέρας και το ριάλιτι θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Λίγες ημέρες πριν, μάλιστα, μέσα από τα stories του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram ο Ατζούν δημοσίευσε πλάνα από ελικόπτερο μέσα από τα οποία ανακοίνωνε ότι αλλάζει η τοποθεσία διεξαγωγής. Με τίτλο «new location» ο Τούρκος παραγωγός έδειξε τις νέες παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας που θα φιλοξενήσουν τους παίκτες που θα περάσουν στην τελική επιλογή των οντισιόν.

Αυτό που ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί είναι η σύνθεση των ομάδων. Αν και είναι σίγουρο πως στο φετινό «Survivor» θα συμμετέχουν και Ελληνες και Τούρκοι παίκτες, υπάρχει προβληματισμός για το αν οι ομάδες θα χωριστούν σε εθνικότητες ή αν θα είναι ανάμεικτες. Το ζήτημα της ώρας μετάδοσης στις δύο χώρες δεν προβληματίζει μέχρι στιγμής, καθώς η διαφορά ώρας με την Τουρκία είναι μόλις μία, ωστόσο υπάρχει πρόβλημα με όλους όσοι δεν μιλούν αγγλικά και θα δυσκολευτούν στην επικοινωνία. Αρα ακόμη παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει η σειρά των επεισοδίων με την ελληνική ομάδα απέναντι στην αντίστοιχη τουρκική.
Μία από τις πιο μεγάλες και ανατρεπτικές σε σχέση με το παρελθόν αλλαγές είναι ότι για φέτος τουλάχιστον οι αποκαλούμενοι Διάσημοι δεν θα είναι οι συνήθεις «μαϊντανοί» του lifestyle αλλά πρόσωπα-έκπληξη. Για παράδειγμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το «ΘΕΜΑ», στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν και τα ονόματα των πολυσυζητημένων νέων αγροτών της Λάρισας, οι οποίοι έκαναν πάταγο με τη σέξι φωτογράφησή τους για το ημερολόγιο του 2019. Η παραγωγή αναζήτησε την περασμένη εβδομάδα τα τηλέφωνά τους προκειμένου να έρθει σε επαφή μαζί τους και ήδη πρέπει να έχουν γίνει και οι πρώτες κρούσεις. Φαίνεται λοιπόν ότι το δεύτερο χτύπημα των σέξι αγροτών δεν πέρασε απαρατήρητο.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια ενέργεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιάς Φαρσάλων, με πρωτότυπες φωτογραφίες νέων αγροτών από το χωριό, σε διάφορες αγροτικές εργασίες θέλοντας να δείξουν την καθημερινή τους ενασχόληση. Αν και ο στόχος ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Σύλλογο και το χωριό τους, φαίνεται πως πλέον κάποιοι εξ αυτών, εφόσον ενδιαφέρονται και καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια, μπορεί να βρεθούν από τα Φάρσαλα στον Αγιο Δομίνικο με το όνειρο να γίνουν ο νέος Ντάνος.

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις στα τηλέφωνα της παραγωγής από τραγουδιστές, ηθοποιούς και κάποιους περιφερειακούς δορυφόρους του lifestyle, η πρόθεση του Τούρκου παραγωγού και των συνεργατών του, μετά την περυσινή αισθητά χαμηλή επίδοση των celebrities, τόσο στα αγωνίσματα όσο και στην τηλεθέαση, είναι να μη δεχτούν και πάλι να γίνει παρέλαση αδιάφορων και αδύναμων καλλιτεχνών και τηλεοπτικών προσώπων εν αποστρατεία στις παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Προς το παρόν το ενδιαφέρον φυσικά έχει στραφεί στη δεξαμενή των αγνώστων, όμως δεν θα επαναληφθεί το σενάριο της προηγούμενης σεζόν με την παρουσία των αθλητών και των personal trainers οι οποίοι δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον πλην των αγωνισμάτων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ούτε ίντριγκες ούτε και τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι νικητές και ηττημένοι ξεχάστηκαν προτού καλά-καλά τελειώσει το «Survivor 2».

Στην Τουρκία το κάστινγκ έχει ήδη αρχίσει και μάλιστα παρουσία του ίδιου του Ατζούν, ο οποίος ανεβάζει ήδη φωτογραφίες των υποψηφίων στα κοινωνικά δίκτυα.


anjoun
Ο ιθύνων νους Ατζούν Ιλιτζαλί



Καμία αλλαγή στην παρουσίαση

Αν και ακούστηκε έντονα ότι ο Γιώργος Λιανός δεν θα είναι συμπαρουσιαστής του Σάκη Τανιμανίδη, ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο για απλές φήμες, καθώς ο Λιανός θεωρείται από τα αγαπημένα παιδιά της παραγωγής και δεν υπάρχει λόγος να μη δώσει φέτος το «παρών». Στο επιχείρημα ότι οι παρουσιαστές θα είναι ήδη δύο λόγω της ελληνοτουρκικής σύνθεσης, η απάντηση όσων γνωρίζουν καλά τους κανόνες του παιχνιδιού είναι η εξής: ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα εμφανίζονται μαζί μία φορά την εβδομάδα στο επεισόδιο της αποχώρησης, καθώς τις υπόλοιπες μέρες θα γίνονται τα αγωνίσματα. Υπάρχει λοιπόν χώρος για τον Γιώργο Λιανό και αυτό είναι κάτι που τα μέλη της παραγωγής το έχουν λάβει υπόψη τους από την πρώτη στιγμή. Ωστόσο οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν εντός των επόμενων εβδομάδων, με τον τελευταίο λόγο να τον έχει πάντα ο Ατζούν.

survivor1
Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Λιανός και πάλι θα βρεθούν στις οθόνες μας




Η Σπυροπούλου και τα σενάρια

Αν και πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν με πρωταγωνίστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως όλα δείχνουν, η ξανθιά παρουσιάστρια δεν προορίστηκε ποτέ για την παρουσίαση του «Survivor» αλλά και των εκπομπών που το αφορούν, όπως το «Survivor Πανόραμα». Μάλιστα, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, δοκιμαστικό για την παρουσίαση του δεύτερου έκανε η Μπάγια Αντωνοπούλου. Η νεαρή δημοσιογράφος δεν αυτοπροτάθηκε, αλλά δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ΣΚΑΪ προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής μετά το διαζύγιό της από τον ΑΝΤ1 και το αντίστοιχο διαζύγιο του καναλιού με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία ήταν η παρουσιάστρια του προηγούμενου κύκλου.

Το δοκιμαστικό πήγε πολύ καλά και τα στελέχη τόσο της παραγωγής όσο και του καναλιού έμειναν πολύ ευχαριστημένα από το τελικό αποτέλεσμα. Η Μπάγια Αντωνοπούλου «διαθέτει εμφάνιση, καλό λόγο και είναι ένα πρόσωπο ήδη γνωστό αλλά όχι καμένο στην τηλεόραση», όπως αναφέρουν πηγές. Υπήρχαν πολλοί λόγοι λοιπόν για να θεωρηθεί η ιδανική παρουσιάστρια του καθημερινού προγράμματος. Το αν θα πλαισιωθεί από κάποιους παίκτες ή από άλλα πρόσωπα είναι κάτι που θα αποφασιστεί αργότερα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι οι συζητήσεις προχώρησαν και η συμφωνία έκλεισε στα τέλη της εβδομάδας που μόλις ολοκληρώθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης