Οι τηλεθεάσεις της Πέμπτης: ΑΝΤ1 το πρωί, Alpha το βράδυ είδε το τηλεοπτικό κοινό

Οι τηλεθεάσεις της Πέμπτης: ΑΝΤ1 το πρωί, Alpha το βράδυ είδε το τηλεοπτικό κοινό

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης -Γιώργος Παπαδάκης, Φαίη Σκορδά οι κυρίαρχοι -Σαρώνουν οι ελληνικές σειρές στον Alpha

alphant
Με πολύ υψηλές τηλεθεάσεις στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και το prime time του Alpha κύλησε η τηλεοπτική Πέμπτη.

Γιώργος Παπαδάκης και Φαίη Σκορδά ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της πρωινής ζώνης με ποσοστά που ξεπέρασαν 31% και 26% αντίστοιχα.

Πολύ χαμηλά ο ανταγωνισμός με τη «Φωλιά των Κου Kου» στο STAR κοντά στο 15,5% ενώ το «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ έμεινε σε ποσοστά κοντά στο 20% και οι Αταίριαστοι λίγο πάνω από 12%.

Η υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο ενδιαφέρει πολύ το κοινό με αποτέλεσμα η τηλεθέαση της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί Σου» να αγγίζει το 23%.

Στο Open για ακόμα μια ημέρα τα ποσοστά τηλεθέασης όλων των πρωινών εκπομπών παραμένουν μονοψήφια.

Στη μεσημεριανή ζώνη δεν αλλάζει η κατάταξη, με το «Shopping Star» να προηγείται με 20%με το «Ρουκ Ζουκ» να ακολουθεί με 19,2%, η Ελένη Μενεγάκη στο 16%, το «My Style Rocks» λίγο πάνω από 13% και ο Νίκος Μουτσινάς εκτοξεύτηκε στο 18% με καλεσμένη τη Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η πορεία του «Τι Λέει» παραμένει αρνητική με ποσοστά 7,9% ενώ ενισχυμένη είναι η Μαρία Μπεκατώρου και το Still Standing το οποίο μαζί με το Deal στον Alpha φλερτάρουν με το 18%.

Στα δελτία ειδήσεων δεν αλλάζει κάτι παρά μόνο η δεύτερη θέση στην οποία έχει σκαρφαλώσει το δελτίο του STAR με τηλεθέαση κοντά στo 17% δύο μονάδες κάτω από τον πρώτο Alpha. Ο ANT1 στην τρίτη θέση κοντά στο 15%, ο ΣΚΑΪ στο 13,5% και το Open με μικρή αύξηση κοντά στο 8%.

Τέλος στο prime time για μια ακόμα φορά νικητής αναδεικνύεται ο Alpha με τρεις ελληνικές σειρές. Το «Έλα Στη Θέση μου» ξεπέρασε το 23% , το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» έφτασε το 25,5% και το «Τατουάζ» το 25%.

Υψηλή τηλεθέαση και για τον Αντώνη Σρόιτερ και την «Αυτοψία» η οποία έφτασε το 18%. Το «Voice» περιορίστηκε σε ένα 18% ενώ το «Nomads» δεν τα κατάφερε για ακόμα μια φορά και περιορίστηκε σε ένα 13,5%.

Κλείσιμο
Τέλος οι ελληνικές σειρές του Open δυστυχώς δεν ξεπέρασαν το φράγμα του 5% δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά σε σχέση με την επόμενη μέρα της ψυχαγωγίας στο κανάλι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης