Παπαδάκης, Shopping Star, Μελέτη, Μενεγάκη, Σρόιτερ και σειρές προτιμούν οι τηλεθεατές

Παπαδάκης, Shopping Star, Μελέτη, Μενεγάκη, Σρόιτερ και σειρές προτιμούν οι τηλεθεατές

Αναλυτικά η τηλεθέαση – Στις εκπλήξεις ο Μουτσινάς που συνεχώς ανεβαίνει και η αστυνομική σειρά Criminal Minds που προβάλεται από το Open

tiletheasi
Καμία ανατροπή και κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεν παρουσιάζουν οι τηλεθεάσεις της Τετάρτης καθώς όπως όλα δείχνουν οι τηλεθεατές έχουν κάνει τις επιλογές τους και βλέπουν τις εκπομπές που τους ενδιαφέρουν.

Για ένα ακόμη πρωινό λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα» έφτασε στο 25,8% ενώ στο ΣΚΑΪ η εκπομπή «Σήμερα» βρίσκεται στο 18,7%.

Στην ψυχαγωγία το «Πρω1νό» και η «Φωλιά των Κου Κου» ήταν σχεδόν ισόπαλοι με ποσοστό στο 17,9% και 17,7% αντίστοιχα ενώ η Κατερίνα Καινούργιου και το «Ευτυχείτε» συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις στο 6,5%.

Ενισχυμένοι οι «Αταίριαστοι» στο ΣΚΑΪ  στο 15,6% ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου και το «Μαζί σου» εκτοξεύτηκαν στο 16,8%.

Στη μεσημεριανή ζώνη σταθερά πρώτο το «Shopping Star» με 23%, ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη με 20,3 και ο Νίκος Μουτσινάς με 16,9%.

Χαμηλότερα το «My Style Rocks» με 15,1% και πολύ χαμηλά το «Τι Λέει» με πτωτικές τάσεις που το φέρνουν στο 7,2%.

Κλείσιμο
Καμία αλλαγή στα ποσοστά των τηλεπαιχνιδιών σε όλα τα κανάλια όπως και η κατάταξη στα δελτία ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ να είναι πρώτος με 22,3%, στη δεύτερη θέση ΑΝΤ1 καιSTAR με 16,1%, ακολουθεί ο ΣΚΑΙ με 14,5% και το Open με 5,1%.

Στο prime time πρωταθλήτρια η σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» και το «Τατουάζ» με ποσοστά 25,6% και 26,9% αντίστοιχα και ακολουθεί το «Voice» στο 22,5%. Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» έφτασε στο 19% και η έκπληξη του Open η σειρά «Criminal Minds» στο 22,5%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης