Μέγκαν Μαρκλ και Μισέλ Ομπάμα: Η πρώτη τους γνωριμία σε μυστική συνάντηση στο Λονδίνο

Μέγκαν Μαρκλ και Μισέλ Ομπάμα: Η πρώτη τους γνωριμία σε μυστική συνάντηση στο Λονδίνο

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που απασχολούν και τις δύο, όπως είναι η στήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών σε όλο τον κόσμο - Η συμβουλή της Μισέλ Ομπάμα στη Μέγκαν Μαρκλ

merkleobama
Μυστική συνάντηση και συζήτηση επί μακρόν είχαν η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα και η δούκισσα του Σάσεξ την Δευτέρα το απόγευμα στο Λινδίνο. Η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα για την προώθηση του νέου βιβλίου της «Becoming». Η παρουσίαση του βιβλίου, που έχει ήδη γίνει best seller, πραγματοποιήθηκε στο Royal Festival Hall και η Μέγκαν Μαρκλ ήταν ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την ομιλία της Μισέλ Ομπάμα.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στην βρετανική εφημερίδα Evening Standard, μετά την ομιλία της Μισέλ Ομπάμα, οι δύο από τις πιο διάσημες και δυναμικές γυναίκες στον κόσμο, είχαν ιδιωτική συνάντηση που κράτησε αρκετή ώρα και συζήτησαν για κοινά θέματα που τις απασχολούν, όπως είναι η στήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών κάθε κουλτούρας και εθνικότητας. Η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, που θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί την άνοιξη και η πρώην ένοικος του Λευκού Οίκου συζήτησαν, επίσης, για θέματα εγκυμοσύνης και ανατροφής παιδιών καθώς και για την μόρφωση των νεαρών κοριτσιών, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε πως οι δύο γυναίκες ανέπτυξαν μεταξύ τους ισχυρό δεσμό και συμφώνησαν να κρατήσουν επαφή. Άλλωστε, είναι γνωστό πως το ζεύγος Ομπάμα διατηρεί φιλικές σχέσεις με την βασιλική οικογένεια της Γηραιάς Αλβιόνας. Ο πρίγκιπας Χάρι έχει ήδη συναντήσει τους Ομπάμα αρκετές φορές αλλά είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν γνωρίζει την Μισέλ Ομπάμα. Μία από αυτές ήταν το 2015, όταν ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να προωθήσει τους αγώνες Invictus Games, των οποίων είναι ο δημιουργός και εμπνευστής. Επίσης, το περασμένο έτος, ο δούκας του Σάσεξ πήρε συνέντευξη από τον πρώην πλανητάρχη στο πλαίσιο του ρόλου του ως guest παρουσιαστής στο ραδιόφωνο του BBC.

Πριν την συνάντηση των δύο γυναικών η Μισέλ Ομπάμα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Good Housekeeping είχε συμβουλεύσει την πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits «να πάρει τον χρόνο της και να μην βιάζεται στην προώθηση του φιλόδοξου έργου της και των στόχων της». Η συμβουλή της Μισέλ Ομπάμα στη Μέγκαν Μαρκλ έρχεται σε μια χρονική στιγμή που εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζονται να μετακομίσουν από το παλάτι του Κένσιγκτον στο Frogmore Cottage, στο Ουίνδσορ ενώ ο βρετανικός Τύπος υποστηρίζει πως υπάρχει ρήξη στη σχέση της Μέγκαν με την Κέιτ Μίντλετον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης