Τι είδαν οι τηλεθεατές: Η τηλεοπτική πασαρέλα καλά κρατεί

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης– Ξεπέρασε το 30% το Shopping Star, ψηλά και το GNTM – Τι έκαναν Μενεγάκη, Αρναούτογλου και δελτία ειδήσεων

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις κύλησε η τηλεοπτική Δευτέρα σε όλες τις ζώνες με μοναδική εξαίρεση την εκτίναξη του Shopping Star στο 30,4%.

Στην πρωινή ζώνη ο Γιώργος Παπαδάκης έφτασε στο 21,7% αλλά το Πρω1νό έκανε χαμηλή πτήση στο 14,6%.

Στον Alpha το Happy Day έφτασε το 19,2%. Στο Star η «Φωλιά των Κου Κου» είχε μέσο όρο 17,8% ενώ στο ΣΚΑΪ το «Σήμερα» έφτασε το 18,3% σε αντίθεση με τους «Αταίριαστους» που φλέρταραν με το 11%.

Στη μεσημεριανή ζώνη το «Ρουκ Ζουκ» σημείωσε 21,2%, η Ελένη Μενεγάκη κινήθηκε στο 17,4%, αρνητικό ρεκόρ για το «Τι Λέει» με 7,1% και ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή «Για την Παρέα» στο 14,3%.

Οι εκπομπές μόδας ούτε καν μονομάχησαν καθώς το «My Style Rocks» παραμένει κολλημένο στο 15,7% την ώρα που το ανταγωνιστικό «Shopping Star» σημειώνει διπλάσια τηλεθέαση.

Στις υπόλοιπες ζώνες το δελτίο ειδήσεων του Alpha και πάλι πρώτο στο 19,1%, ακολούθησαν το Star με 16,6%, ο ΑΝΤ1 11,4% και ο ΣΚΑΙ 11% με τελευταίο το Open στο 3,1%.

Στο prime time νικητής το GNTM με 26,3%, ακολούθησαν οι σειρές του Alpha πάνω από 20%, το «Πέτα τη Φριτέζα» του ΑΝΤ1 στο 18,6% ενώ πολύ χαμηλά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» στο 15,2%.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Late Night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 ξεπέρασε οριακά το 9% την ώρα που οι ξένες ταινίες στον ανταγωνισμό ξεπερνούσαν το 17%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr