Τηλεθεάσεις: Ποιος κέρδισε στη «μονομαχία» GNTM με Voice;

Τηλεθεάσεις: Ποιος κέρδισε στη «μονομαχία» GNTM με Voice;

Αναλυτικά οι τηλεθεάσεις ανά ζώνη

gntm_vs_voice_neo
Η μεγάλη μάχη της Τρίτης ήταν αυτή μεταξύ του GNTM και του Voice με νικητή το ριάλιτι μόδας με μικρή διαφορά 20,7% έναντι 19,1% που σημείωσε το Voice.

Στις υπόλοιπες ζώνες της ημέρας το Καλημέρα Ελλάδα είναι ο νικητής της πρωινής ενημερωτικής ζώνης με 22,1% και το Σήμερα στο SKAI να ακολουθεί με 18%.

Στην ψυχαγωγική ζώνη το Πρω1νό (20,4%) με την Φωλιά των Κου Κου (20,5%) δώσανε σκληρή μάχη με την εκπομπή του Star να καταφέρνει να κερδίσει στο νήμα με πολύ μικρή διαφορά. Για μια ακόμα μέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή έμεινε κοντά στο 18%.

Οι Αταίριαστοι στο SKAI ξεπέρασαν το 13%, η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει να φλερτάρει με το 10% την ώρα που η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR κατακτά το 15%.

Το μεσημέρι η κατάσταση δεν αλλάζει σημαντικά σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες με το «Shopping Star» να κονταροχτυπιέται με το «My Style Rocks» και το πρώτο να κερδίζει με 21% και μικρή απόσταση να ακολουθεί το ριάλιτι του SKAI.

Κλείσιμο
O Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή «Για την Παρέα» ξεπέρασε το 13%, το «Ρουκ Ζουκ» το 18% και η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε 16%. Συνεχίζει με χαμηλές πτήσεις το Τι λέει στον Alpha με 9,6% ενώ στα τηλεπαιχνίδια το «Deal» ξεπέρασε το 20% και το «Still Standing» κατέκτησε το 17%.

Η μυθοπλασία κρατά το φανατικό κοινό της με το «Έλα Στη Θέση Μου» να είναι ο πρωταθλητής με 23,6% και ακολουθούν το «Σόι Σου» με 21,7%, το «Τατουάζ» με 20,9%, το «Πέτα τη Φριτέζα» με 16,4% και η «Επιστροφή» με 15%.

Για μια ακόμη νύχτα η Ελεονώρα Μελέτη κατέκτησε την κορυφή της μεταμεσονύχτιας ζώνης με μέσο όρο κοντά στο 21% και να τον ανταγωνισμό να την ακολουθεί με μεγάλη απόσταση.

Στα δελτία ειδήσεων ο νικητής της Τρίτης ήταν ο Alpha με ποσοστό 22,1%, το STAR να ακολουθεί με 16,2% και ο ΑΝΤ1 με 15,8%.Τα νέα του SKAI πολύ χαμηλά στο 9,7% ενώ στο Open το κεντρικό δελτίο σημείωσε πτώση και ο μέσος όρος του οριακά ξεπερνά το 3,5%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης