Μιρέλλα Παπαοικονόμου για Mega: «Το δεύτερό μου σπίτι βγήκε σε... πλειστηριασμό»

Μιρέλλα Παπαοικονόμου για Mega: «Το δεύτερό μου σπίτι βγήκε σε... πλειστηριασμό»

To όνομα της σεναριογράφου έχει συνδεχθεί άρρηκτα με την ιστορία του «Μεγάλου Καναλιού» μέσα από σειρές που έγραψαν ιστορία

mirela
Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από τη στιγμή που το Mega Channel «έριξε αυλαία» μετά από 29 χρόνια λειτουργίας, ωστόσο τα μηνύματα που αποτίουν φόρο τιμής στο «Μεγάλο Κανάλι» συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Το «μαύρο» στο Mega έπεσε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ προβαλλόταν ένα επεισόδιο των «Απαράδεκτων». Τις επόμενες ώρες, ακολούθησε ένας καταιγισμός μηνυμάτων από εργαζομένους, ηθοποιούς, συντελεστές και μέλη του κοινού, που θέλησαν να πουν αντίο στο «Μεγάλο Κανάλι» και να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους, τις εμπειρίες τους και τις αγαπημένες τους στιγμές από τις τρεις δεκαετίες της λειτουργίας του.


Μεταξύ των αναρτήσεων ξεχώρισε εκείνη της γνωστής σεναριογράφου Μιρέλλας Παπαοικονόμου, το όνομα της οποίας έχει συνδεθεί άρρηκτα με το Mega, μέσα από πολυαγαπημένες και αξέχαστες σειρές που δημιούργησε. «Το δεύτερό μου σπίτι χθες βράδυ βγήκε σε... πλειστηριασμό.Μαζί μ´αυτό και οι ψυχές που καταθέσαμε όλοι εμείς- δημιουργοί, ηθοποιοί, τεχνικοί και σκηνοθέτες. Ευχαριστώ όλους όσους με πίστεψαν, με στήριξαν και μ' εμπιστεύτηκαν 25 ολόκληρα χρόνια. Τους ευχαριστώ, γιατί μου χάρισαν στιγμές ευτυχίας, δίνοντας μου την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τον κόσμο που όλα τα χρόνια με ακολούθησε στα ταξίδια του μυαλού μου!», ήταν το μήνυμα της σκηνοθέτιδας στη σελίδα του «Λόγω Τιμής», στο Instagram.

View this post on Instagram

«Το δεύτερό μου σπίτι χθες βράδυ βγήκε σε... πλειστηριασμό. Μαζί μ´αυτό και οι ψυχές που καταθέσαμε όλοι εμείς- δημιουργοί, ηθοποιοί, τεχνικοί και σκηνοθέτες. Ευχαριστώ όλους όσους με πίστεψαν, με στήριξαν και μ´ εμπιστεύτηκαν 25 ολόκληρα χρόνια. Τους ευχαριστώ, γιατί μου χάρισαν στιγμές ευτυχίας, δίνοντας μου την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τον κόσμο που όλα τα χρόνια με ακολούθησε στα ταξίδια του μυαλού μου!» ~ Μιρέλλα Παπαοικονόμου. #LogoTimis #MirellaPapaoikonomou #mega #megamou

A post shared by Λόγω Τιμής / Word of Honour (@logotimis) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης