Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι ίδια η... Μαρία Κάλλας

Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι ίδια η... Μαρία Κάλλας

Η ηθοποιός υποδύεται τη ντίβα της όπερας και το αποτέλεσμα ειναι εξαιρετικό 

maria1
Tον φετινό θεατρικό χειμώνα, στη σκηνή του θεάτρου «Μικρό Χορν», η ηθοποιός, Μαρία Ναυπλιώτου, θα υποδυθεί την ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας, και θα μας μεταφέρει νοητά στην εποχή που έζησε. Η Μαρία Ναυπλιώτου θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Μaster Class», τo θεατρικό έργο του Αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally που βασίστησε στο σεμινάριο όπου δίδαξε η Μαρία Κάλλας στη Μουσική Σχολή Τζούλλιαρν της Νέας Υόρκης στις αρχές της δεκαετίας του ‘70.


Στις 7 Νοεμβρίου, οι προβολείς του Μικρού Χορν θα φωτίσουν εικόνες ζωής της Μαρίας Καλλάς και η Μαρία Ναυπλιώτου με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Σήμερα η ηθοποιός έδωσε μία γεύση στους θαυμαστές της και ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία υποδύεται τη Μαρία Κάλλας. Όπως θα δείτε το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Buona giornata! Buona Domenica! Για να μπαίνουμε στο κλίμα! #masterclass #mariacallas #μικρόχόρν #από_7_νοεμβρίου σκηνοθεσία #οδυσσέαςπαπασπηλιόπουλος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marianafpliotou (@marianafpliotou) στις



Ο Βασίλης Ζούλιας είναι ο σχεδιαστής που θα ντύσει την Μαρία Ναυπλιώτου για το ρόλο της στο «Μaster Class», «παραδίδοντας» κι εκείνος με τη σειρά του ένα σπουδαίο μάθημα στιλ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στον μαγικό κόσμο του @vzoulias! Μεταφερθήκαμε σε άλλη εποχή! Εκεί που η ομορφιά και η τέχνη σημαίνουν κάτι! #masterclass #mariacallas #μικρόχόρν #από_7_νοεμβρίου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marianafpliotou (@marianafpliotou) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης